Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): πανσέληνος στον Υδροχόο και Αφροδίτη στο Ζυγό: σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο προσκήνιο. Η δυναμική ξεκαθαρισμάτων, αλλά και νέων, εποικοδομητικών προοπτικών είναι εμφανής. Μια φιλία ή ένας έρωτας ενδεχομένως προβληματίζουν και βάζουν ορισμένους/ ες από εσάς σε μπελάδες…!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): πανσέληνος στον Υδροχόο και Αφροδίτη στο Ζυγό: ζητήματα καριέρας / οικογένειας ή σημαντικών προσωπικών δομών σε σχέσεις / συνεργασίες βρίσκονται στο προσκήνιο κι ενδεχομένως θα προβληματίσουν αυτήν την εποχή ορισμένους Ταύρους του γ’ δεκαημέρου. Η καθημερινή ρουτίνα αλλάζει με κάποιον τρόπο, ώστε φαίνεται πως πολλοί/ ές θα μπορείτε πλέον ν’ απολαμβάνετε τις απλές στιγμές πιο ουσιαστικά. Φροντίστε τη φυσική κατάσταση και τη διατροφή σας, γιατί θα σας κάνει καλό. 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): πανσέληνος στον Υδροχόο και Αφροδίτη στο Ζυγό: συναισθηματικά ζητήματα, παιδιά, έρωτες, αλλά και καλλιτεχνική / επιχειρηματική δραστηριότητα αποτελούν έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με τη χαρά για εσάς αυτήν την εποχή. Νιώθετε και είστε πιο τυχεροί/ ές. Ένα ταξίδι είτε μια σημαντική συμφωνία βρίσκονται στο προσκήνιο για τους Διδύμους του γ’ δεκαημέρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): πανσέληνος στον Υδροχόο και Αφροδίτη στο Ζυγό: οικονομικά (κληρονομικά / αποζημιώσεις / χρέη-δάνεια / κοινό με άλλους ταμείο) βρίσκονται στο προσκήνιο κι ενδεχομένως απασχολούν αυτήν την εποχή κάποιους / ες του ζωδίου. Οι καταστάσεις οδηγούν σε επωφελείς αλλαγές ή εποικοδομητικά ξεκαθαρίσματα σχετικά με τις πολύ προσωπικές / οικογενειακές σχέσεις, το σπίτι ή την επαγγελματική έδρα. Ο εξωραϊσμός του χώρου σας είναι μια πραγματικά καλή ιδέα.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): πανσέληνος στον Υδροχόο και Αφροδίτη στο Ζυγό: μια σχέση/ συνεργασία είτε μια νομική διαμάχη απασχολούν κι ενδεχομένως φέρνουν ορισμένους / ες από εσάς στα όριά σας, αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου. Η εποχή, βεβαίως, θα βοηθήσει σταδιακά στην εξεύρεση λύσεων εν μέσω διαπραγματεύσεων και εποικοδομητικών συμβιβασμών. Ευνοούνται οι μικρές αποδράσεις, αλλά και η αναθέρμανση των δεσμών με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, αν γεννηθήκατε στο α’ δεκαήμερο του Λέοντα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): πανσέληνος στον Υδροχόο και Αφροδίτη στο Ζυγό: αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα (δουλειά), έκτακτες υποχρεώσεις που βγάζουν εκτός προγράμματος, αλλά και περιστατικά που ενίοτε εκνευρίζουν είναι στο μενού αυτήν την εποχή για ορισμένους. Βεβαίως, οι περισσότεροι / ες, μπορείτε να υπολογίζετε σε αυξητικές τάσεις όσον αφορά στα έσοδά σας, με αποτέλεσμα να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς και σίγουροι / ες για το αύριο. Σημαντικό θα είναι ν’ αποφύγετε κάθε ρίσκο και να κινηθείτε με γνώμονα το γνωστό σας συντηρητισμό.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): πανσέληνος στον Υδροχόο και Αφροδίτη στο Ζυγό: συναισθηματικά κρεσέντο επιφυλάσσει η εβδομάδα για πολλούς / ές του ζωδίου σας, κάτι που σημαίνει πως ο έρωτας είναι πρώτος στη λίστα ως έννοια και μάλιστα με διαφορά! Τα παιδιά είτε η επιχειρηματική / καλλιτεχνική / δημιουργική εργασία είναι επίσης ζητήματα που θ’ απασχολήσουν ορισμένους Ζυγούς. Ομορφαίνετε επικίνδυνα κι έχετε τη δυναμική να έλξετε κάθε καλό κοντά σας, τόσο σχετικά με τις πρακτικές, όσο και σχετικά με τις ψυχοσυναισθηματικές σας επιδιώξεις. Μεριμνήστε, βεβαίως, για ανατρεπτικές τάσεις που φέρνουν τα πάνω κάτω στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): πανσέληνος στον Υδροχόο και Αφροδίτη στο Ζυγό: αλλαγές και σημαντικές ανατροπές προβλέπονται για κάποιους Σκορπιούς σχετικά με το σπίτι / την οικογένεια ή την πολύ προσωπική ζωή. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως η εποχή δίνει καινούργιες ευκαιρίες, μέσ’ από τις οποίες καλείστε να δείτε και ν’ αποφασίσετε τι κρατάτε και τι αφήνετε πίσω οριστικά κλείνοντας κεφάλαια που επί της ουσίας έχουν κάνει τον κύκλο τους. Τα συναισθηματικά ζητήματα ενέχουν κάτι από προβληματισμό / έλλειψη πλήρους ικανοποίησης είτε «ζητούν» θυσίες είτε πρέπει για ένα χρονικό διάστημα να εξελίσσονται σε παρασκηνιακά μοτίβα. Η προστασία / ευκαιρία του Δία αφορά τώρα εσάς της 3/11, οι οποίοι / ες, αν μη τι άλλο, έχετε τρόπους και δρόμους εξέλιξης μπροστά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): πανσέληνος στον Υδροχόο και Αφροδίτη στο Ζυγό: μια σημαντική συνάντηση που επιφυλάσσει ευκαιρίες, μια πρόταση ή μια εκδρομή είναι πιθανά σενάρια, κυρίως αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου. Για ορισμένους Τοξότες πρέπει να τονίσουμε ότι η εποχή κρύβει παγίδες εν μέσω επαφών και συνδιαλλαγών που, αν δεν προσέξετε στη διαχείριση, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εκτροχιασμό των υποθέσεών σας. Φιλίες, γνωριμίες και συμμαχίες επιφυλάσσουν στήριξη και προώθηση σημαντικών για εσάς στόχων, ακόμα και συναισθηματικών, κάτι που σημαίνει πως η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα αποτελούν χρυσά κλειδιά στα χέρια σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): πανσέληνος στον Υδροχόο και Αφροδίτη στο Ζυγό: ένα ζήτημα σχετικό με τα οικονομικά ή τα συναισθηματικά κεκτημένα βρίσκεται τώρα στο προσκήνιο και φέρνει ορισμένους/ ες από εσάς μπροστά σε μεγάλες αλλαγές. Συγκεντρώστε τις δυνάμεις αυτοκυριαρχίας που έχετε εκ φύσεως, διαχειριστείτε τα πάντα με σύστημα και στρατηγική και προφανώς έχετε τα φόντα να δρομολογήσετε τις καταστάσεις, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά ζητήματα, προς την κατεύθυνση που εσείς κρίνετε επωφελή για το μέλλον σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): πανσέληνος στον Υδροχόο και Αφροδίτη στο Ζυγό: αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο, τότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι / ες για σωστή διαχείριση μπροστά σε έκτακτα περιστατικά που ενδεχομένως θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος και θ’ αλλάξουν κάτι σημαντικό στην πορεία των πραγμάτων (αναλόγως του προσωπικού σας ωροσκοπίου πρόκειται για εξελίξεις σε σχέσεις / συνεργασίες ή άλλες υποθέσεις όπου οφείλετε να βρίσκεστε σε ετοιμότητα). Οι ευκαιρίες για ταξίδια / επωφελείς διαπραγματεύσεις / προτάσεις από πολυεθνικά περιβάλλοντα / σπουδές / άνοιγμα νέων δρόμων τώρα ξεκινούν και αφορούν προς το παρόν εσάς του Ιανουαρίου. 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): πανσέληνος στον Υδροχόο και Αφροδίτη στο Ζυγό: η εποχή ενδεχομένως θυμίζει άγχος και κούραση για κάποιους / ες από εσάς, οι οποίοι /ες θα πρέπει να μεριμνήσετε για τη φυσική σας κατάσταση, αλλά να τελείτε και σε στάση ετοιμότητας για έκτακτες αλλαγές που ενδεχομένως σας βγάζουν εκτός προγράμματος και διαταράσσουν την αίσθηση σταθερότητας που έως τώρα μπορεί να είχατε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική / οικονομική σας ζωή. Αποφύγετε κάθε κακώς εννοούμενο ρίσκο, τόσο στα χρήματα, όσο και στα αισθήματα. Φροντίστε, ωστόσο, ν’ ανοίξετε ένα παράθυρο στην τύχη (υλική / συναισθηματική), κυρίως αν γεννηθήκατε κοντά στην 1/3.

Για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας στην Ελλάδα & στο εξωτερικό:                                       

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ