ΦΩΤΟ-Θα έδινες 22.000€ για αυτό το κρεβάτι;

ΦΩΤΟ-Θα έδινες 22.000€ για αυτ�� το κρεβάτι;

Ένα υψηλής τεχνολογίας κρεβάτι, με στρώμα νερού και… χορευτικές διαθέσεις, κοστίζει 22.000 ευρώ.

Ο λόγος για το Tranquility Pod, που μοιάζει με γιγαντιαία… καραμέλα, είναι όμως πολλά περισσότερα από ένα ρετρο-φουτουριστικό αξεσουάρ κρεβατοκάμαρας.

Κι αυτό γιατί όταν περάσεις το φιλόξενο άνοιγμά του, θα βρεθείς να επιπλέεις πάνω σε ένα, πλάτους δύο σχεδόν μέτρων, οκτάγωνο στρώμα νερού, περικυκλωμένο από ατμοσφαιρικό LED φωτισμό, βυθιζόμενος μέσα σε κύματα ήχου από το 80 watt ηχοσύστημά του.

Καλυμμένο με σουέτ, γεμισμένο με αφρό και σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, το στρώμα νερού δεν στερείται τεχνολογικής πολυτέλειας.Μπορείς να συνδέσεις ακόμα και το smartphone στα 4 ηχεία του.

Το κερασάκι στην τούρτα δεν είναι άλλο από το subwoofer στον πάτο του κρεβατιού, ώστε τα ηχητικά κύματα να διατρέχουν το σώμα σου σαν άλλο μουσικό μασάζ! Εννοείται ότι μπορείς να περάσεις άπειρες ώρες μέχρι να βρεις το απολύτως κατάλληλο μουσικό κομμάτι, αυτό που παράγει δηλαδή τις αρμόζουσες δονήσεις σύμφωνα με τη διάθεσή σου.

 

Το Tranquility Pod έχει διάμετρο 2 μέτρων, θέλει λοιπόν μεγάλο δωμάτιο για να δείξει, με τα 22.000 ευρώ της τιμής του όμως να εγγυώνται ότι το κοινό στο οποίο αναφέρεται δεν θα μένει σε γκαρσονιέρα.

Πηγή: techit.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ