ΦΩΤΟ-Η ιστορία της γυναίκας που κοιμήθηκε με 10.091 άνδρες

ΦΩΤΟ-Η ιστορία της γυναίκας που κοιμήθηκε με 10.091 άνδρες

Αποκαλύψεις για τη ζωή της έκανε η Gwyneth Montenegro, η πιο πετυχημένη συνοδός πολυτελείας της Αυστραλίας.

«Κοιμήθηκα με 10.091 άνδρες και το 90% ήταν παντρεμένοι», ανέφερε η Montenegro, η οποία μεγάλωσε στην Αυστραλία και στο πικ της καριέρας της έφτασε να χρεώνει 2.000 λίρες το βράδυ.

«Στο σχολείο ήμουν πολύ ντροπαλή, ήμουν ο εύκολος στόχος», είπε μιλώντας στην ιστοσελίδα Mirror Online και εξήγησε ότι στα 18 έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου.

Όπως είπε: «νιώθω ότι έσωσα πολλούς γάμους» και δεν έκρυψε ότι λόγω των… πλούσιων πελατών της εθίστηκε στην κοκαΐνη και το αλκοόλ. «Μέχρι και πέντε φορές την εβδομάδα έπαιρνα ναρκωτικά», συμπλήρωσε η πρώην συνοδός πολυτελείας, η οποία έγραψε και βιβλίο με την ιστορία της ζωής της.

Όσον αφορά στον καλύτερο πελάτη που είχε, αυτός ήταν ένας 84χρονος!

Κάποια στιγμή έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο λόγω ενός τροχαίου και τότε όλα άλλαξαν, όπως λέει η ίδια. Αποκάλυψε στους γονείς τη δουλειά της (νόμιζαν ότι δούλευε ως μοντέλο) και αποφάσισε να αλλάξει επάγγελμα.

Πλέον πετάει στους… αιθέρες, αφού έκανε σπουδές ως πιλότος και εργάζεται σε αεροπορική εταιρεία.

Το βιβλίο της έχει τίτλο «10.000 Men and Counting» και όπως η ίδια λέει θέλει πλέον να ζει την κάθε ημέρα και ελπίζει κάποια στιγμή ο έρωτας να της χτυπήσει την πόρτα…

 

Πηγή: mirror.co.uk

Πηγή ΦΩΤΟ: twitter@Gwyneth10000

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ