Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, περιμένουμε σήμερα. Τα φαινόμενα στη Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Εύβοια θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ο καιρός από τις απογευματινές ώρες και μετά και από τα δυτικά θα παρουσιάσει βελτίωση.

Θερμοκρασίες

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Άνεμοι στα πελάγη

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα κατά τόπους σχεδόν θυελλώδεις. Στο Βόρειο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στο Νότιο Ιόνιο ασθενείς.

Αττική

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά περιόδους ισχυρές, περιμένουμε στην Αττική. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα παρουσιάσουν ύφεση. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Θεσσαλονίκη

Αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

ΠΗΓΗ: meteo.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ