Γλίτωσε τη φυλακή για σεξ με 14χρονη λόγω… αποπλάνησης – ΦΩΤΟ

Tα χειρότερα γλίτωσε άνδρας 19 χρονών που καταδικάστηκε επειδή έκανε σεξ με κορίτσι 14 ετών όταν εκείνη εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθούν και να έρθουν σε ερωτική επαφή.

Αν και η σεξουαλική συνεύρεση με άτομο κάτω των 16 ετών είναι ποινικό αδίκημα και θεωρείται σεξουαλικό έγκλημα, η δικαστής τη χάρισε στον πλέον 21χρονο άνδρα λέγοντας ότι η έφηβη ήταν που του ζήτησε να κάνουν σεξ και εκείνος σαγηνεύτηκε και φίμωσε τη λογική του.

Ο Ντάνιελ Χέις, 21 ετών, είπε ότι έκλεισε το μυαλό του στη λογική ότι εκείνη μπορεί να ήταν ανήλικη και η δικαστής του το συγχώρεσε:

“Ήταν 14 ετών και εσύ ήξερες ότι ήταν πιθανό να ήταν κάτω από τα 16. Ήταν επίσης παιδί υπό κηδεμονία, και γι’ αυτό ευάλωτο με κάθε τρόπο. Αποδέχομαι ότι δεν το ήξερες, αλλά αν κάνεις σεξ με άτομο κάτω των 16 παίρνεις ρίσκο. Εξέφρασε τη νεπιθυμία να σε συναντήσει και να κάνει σεξ μαζί σου. Δεν φαίνεται οπουδήποτε στο μήνυμά της ότι είναι υπό πίεση. Οι εκκλήσεις ήρθαν όλες από εκείνη, αλλά στο τέλος ήταν ανοησία σου που δέχτηκε να τη συναντήσετε για σεξουαλική συνεύρεση. Είναι ένα σοβαρό αδίκημα επειδή ήταν παιδί. Αν ήταν 16 δεν θα διέπραττες οποιοδήποτε αδίκημα. Αλλά παιδιά σ’ αυτήν την ηλικία προστατεύονται για έναν λόγο ανεξαρτήτως πόσο ώριμα φαίνονται.Ήσουν 19 τότε, όχι παιδί, αλλά ακόμη έφηβος και όπως δικαίως περιέγραψες τον εαυτό σου, κάπως μοναχικός νεαρός άνδρας. Θα λάβω υπόψη μου ότι ήταν εκτός του χαρακτήρα σου αυτή η συμπεριφορά και επίσης λογαριάζω τις δικές σου ευαισθησίες”.

Ο Χέις καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλακή με διετή αναστολή ενώ παράλληλα θα μπει σε πρόγραμμα σεξουαλικών παραπτωμάτων για 100 ημέρες και για πέντε χρόνια θα συμπεριλαμβάνεται στο μητρώο των σεξουαλικών αδικημάτων.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε όταν το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στους κηδεμόνες της ότι συνάντησε τον 19χρονο για να κάνουν σεξ και εκείνος συνελήφθη. Παραδέχτηκε σεξουαλική επαφή με παιδί και καταδικάστηκε.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω Snapchat το 2017. Ο εισαγγελέας κατέθεσε ότι οι δυο τους συναντήθηκαν, φιλήθηκαν και συνέχισαν την επικοινωνία στα social media. Η κοπέλα έστελνε φωτογραφίες ρωτώντας τον αν θέλει γυμνές πόζες της, είπε ότι εκείνος ήξερε την ηλικία της και σε ένα μήνυμα που υπαινισσόταν ότι εκείνος ήξερε, της έγραψε “ντροπή, είσαι τόσο μικρή”.

Κανόνισαν να συναντηθούν ξανά ζητώντας του να κάνουν σεξ, όπου αυτός της απάντησε: “Δεν θα to κάνεις, έτσι;” αλλά εκείνη επέμεινε: “Θα το κάνω Νταν, το ορκίζομαι!”.

Ο Χέις που είχε σύντροφο εκείνη την εποχή, της έγραψε: “Θα πάμε οπωσδήποτε στο δάσος να το κάνουμε, αλλά μόνο για 15 λεπτά”.

Ο εισαγγελέας ανέφερε ότι οι δυο τους συναντήθηκαν στο Κόβεντρι, πήγαν σε δασώδη περιοχή όπου έπειτα από αγκαλιές και φιλιά, έγινε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη ανάμεσα στα δέντρα. Στη συνέχεια ο Χέις της έστειλε μήνυμα “ουάου ήταν τόσο καλό”. Στο ίδρυμα όπου διέμενε η κοπέλα εκμυστηρεύτηκε ότι έκανε σεξ με κάποιον που ήταν 19 ή 20 και έτσι ο άνδρας συνελήφθη.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ