Διακοπές στη Σίφνο

Ανάρτηση από τον αναγνώστη Φράττη Παναγιώτη.
Το νησί της Σίφνου βρέχεται από καταπληκτικές παραλίες, με τις περισσότερες από αυτές να διαθέτουν χρυσαφένια άμμο. Οι άνθρωποι του νησιού διακρίνονται για την φιλοξενία και την καλοσύνη τους. Αυτό θα το διακρίνει κανείς ακόμη και στους επιχειρηματίες του νησιού καθώς είναι ιδιαίτερα φιλικοί με τον πελάτη!
Χερσόνησος Λιμανάκι
Χερσόνησος
Το νησί είναι γνωστό και ως “Το νησί του Τσελεμεντέ”. Η φράση της από μόνη της αποκαλύπτει ότι είναι προορισμός για αρκετά απαιτητικούς ουρανίσκους. Όλα τα εστιατόρια / ταβερνάκια χρησιμοποιούν παραδοσιακά προϊόντα στις συνταγές τους. Το πιάτο για το οποίο φημίζεται το νησί είναι η παραδοσιακή ρεβυθάδα και το κατσικάκι μαστέλο.
Επτά Μάρτυρες
Υπάρχουν παρά πολλά παραδοσιακά μαγαζιά αγγειοπλαστικής στα οποία μπορεί κανείς να δει την διαδικασία που φτιάχνονται τα πήλινα παραδοσιακά σκεύη!
Όσον αφορά τους φίλους της φωτογραφίας θα μείνουν εξαιρετικά ευχαριστημένοι όσοι επισκεφτούν το νησί. Παραδοσιακά Εκκλησάκια / Μοναστήρια στολίζουν κάθε κορυφή του νησιού, εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, τρομερά γαλάζια νερά.
Κάστρο και Επτά Μάρτυρες
Exit mobile version