«Young Sheldon»: Πλησιάζει η αρχή του τέλους για τη νούμερο 1 κωμική σειρά του Netflix

Όσοι αγάπησαν το Big Bang Theory σίγουρα λάτρεψαν τον Sheldon Lee Cooper. O ιδιοφυής αλλά εξαιρετικά ιδιόρρυθμος επιστήμονας – ερμηνευμένος αριστοτεχνικά από τον λαμπρό Jim Parsons –  φαινόταν πολλές φορές να σηκώνει σχεδόν αποκλειστικά πάνω του την αμερικανική κωμική σειρά με τον χαρακτήρα του αφού μία ατάκα του μπορεί να οδηγούσε σε γέλιο μέχρι δακρύων αλλά ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργούσε και μία σειρά ερωτημάτων αναφορικά με το παρελθόν του.

Οι αναφορές του στην παράξενη παιδική του ηλικία έκανε όλο και πιο έντονο στους λάτρεις της σειρά το αίσθημα της περιέργειας για τα πρώτα (θριαμβευτικά) χρόνια του παιδιού – θαύματος. Έτσι το 2017 – έπειτα από πρόταση του ίδιου του Jim Parsons – «γεννήθηκε» το αμερικανικό sitcom με τίτλο «Young  Sheldon» το οποίο εισήλθε πρόσφατα στο Netflix και ήδη αποτελεί τη νούμερο 1 κωμική σειρά στην πλατφόρμα.

Με την δημιουργική υπογραφή των Chuck Lorre και Steven Molaro, ακούμε τον μελλοντικό Sheldon Cooper να αφηγείται στο κοινό ιστορίες για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του και την κοινωνία του ’80 – ‘90 στο Τέξας. Τον νεαρό Sheldon ενσαρκώνει με ιδιαίτερη μαεστρία ο  Iain Armitage.

Η αδυναμία προσαρμογής μίας ευφυΐας στον κόσμο των απλών ανθρώπων, η ταχύρρυθμη εκπαίδευσή του, η εμμονή με την καθαριότητα και οι λοιποί φυσιολογικοί συγγενείς (η θρησκόληπτη μητέρα, ο δυναμικός και άχαρος πατέρας, ο μεγαλύτερος έφηβος αδερφός, η μικρότερη τσαούσα αδερφή και η αξεπέραστη γιαγιά του) ενώνουν τα κομμάτια του παζλ που συνθέτουν την αξιοσημείωτη προσωπικότητα του Sheldon. Κατά τη διάρκεια των έξι κύκλων της σειράς δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που το κοινό βλέπει να εκτυλίσσονται ιστορίες τις οποίες ο ενήλικα Sheldon ανέφερε στο Big Bang Theory.

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες το αμερικανικό δίκτυο CBS ανακοίνωσε πως η 7η σεζόν της δημοφιλούς σειράς θα είναι και η τελευταία της, η οποία θα αποτελείται από 14 επεισόδια. Μπορεί το Young Sheldon να ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα αλλά οι Αμερικανοί δημιουργοί ετοιμάζονται για τους τίτλους τέλους του sitcom καθώς η ιστορία οδηγείται οργανικά στο τέλος της. Το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν αναμένεται να προβληθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2024 με την αυλαία να πέφτει στις 16 Μαΐου 2024. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν η 7η σεζόν θα συμπεριληφθεί αμέσως στο Netflix μόλις ολοκληρωθούν τα 14 επεισόδιά της ή αν τα επεισόδια θα προστίθενται ένα – ένα στην πλατφόρμα. Το σίγουρο είναι πως η αρχή του τέλος του αγαπημένου spin off έφτασε και όσοι δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα το binge watching της σειράς έχετε στη διάθεσή σας τρεις ολόκληρους μήνες για να μαγευτείτε από το πολυδιάστατο σύμπαν του νεαρού Sheldon.

Πηγή: FOXreport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ