Άγριο επεισόδιο στην Εύβοια: 25χρονος έβγαλε μαχαίρι σε 20χρονο στο Αλιβέρι

Άγριο επεισόδιο μεταξύ δύο νεαρών συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου (18/11) στο Αλιβέρι, στην Εύβοια. Σύμφωνα με τα όσα περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες στο evima.gr, ένας 25χρονος επιτέθηκε σε έναν 20χρονο και μάλιστα φέρεται να έφτασε στο σημείο να τον απειλήσει με μαχαίρι.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν ο 25χρονος ρώτησε με επιτακτικό ύφος τον 20χρονο «πού πας εσύ». Το περιστατικό συνέβη ενώ ο δεύτερος περνούσε από τον πεζόδρομο Αλιβερίου. Τότε, ο 20χρονος απάντησε «τι σε ενδιαφέρει εσένα πού πηγαίνω εγώ», με αποτέλεσμα ο 25χρονος να του επιτεθεί και να αρχίσει να τον χτυπάει με μπουνιές. 

Περαστικοί φώναζαν βοήθεια, όπως και ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος έβγαζε χρήματα από το ATM τράπεζας. Ο 20χρονος, προκειμένου να αμυνθεί, τράβηξε και έσκισε την μπλούζα του 25χρονου, ο οποίος τότε φέρεται να έβγαλε από την τσέπη του ένα μαχαίρι για να του επιτεθεί. 

Ο 20χρονος κατάφερε να ξεφύγει, τρέχοντας. Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, τελικά ο 25χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην Χαλκίδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ