Ξόδεψε 200.000 δολάρια και έσβησε όλα τα τατουάζ της για να μεταμορφωθεί σε… Barbie

Η Barbie αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των μικρών κοριτσιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Η επιτυχία της ομώνυμης ταινίας δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερο θόρυβο γύρω από την διάσημη κούκλα, κυρίως στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Την ομορφιά και την δόξα της Brabie, λοιπόν, φαίνεται ότι ζήλεψε μια 31χρονη από την Σουηδία που θέλησε να μεταμορφωθεί σε κούκλα… Πραγματική.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ,  ξόδεψε σχεδόν 200.000 δολάρια προκειμένου να μετατραπεί σε «Barbie». Mάλιστα, η ίδια ισχυρίστηκε ότι για τον σκοπό αυτό αφαίρεσε και τα τατουάζ που είχε στο σώμα της.

Σύμφωνα με την New York Post, η Alicia Almira προσπαθεί να αλλάξει δραστικά την εμφάνισή της την τελευταία δεκαετία. Μάλιστα για να πετύχει τον σκοπό της έχει κάνει πολλές επεμβάσεις τα τελευταία χρόνια, όπως υαλορουνικό στα χείλη, μπότοξ, δύο εμφυτεύματα στήθους και ρινοπλαστική.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η Almira εγκατέλειψε τη δουλειά της με σκοπό να μετακομίσει στην ύπαιθρο στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μια προσπάθεια να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Όπως φαίνεται σε προηγούμενες φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Almira έχει τατουάζ  σχεδόν σε όλο της το σώμα και συγκεκριμένα στον λαιμό, τα χέρια, το στέρνο, το άνω μέρος των μηρών ακόμη και στους αστραγάλους της.

Γυναίκα από την Σουηδία ξόδεψε 200.000 δολάρια και έσβησε όλα τα τατουάζ της για να μεταμορφωθεί σε Barbie  Γυναίκα από την Σουηδία ξόδεψε 200.000 δολάρια και έσβησε όλα τα τατουάζ της για να μεταμορφωθεί σε... Barbie

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν νέες φωτογραφίες τα τατουάζ της έχουν πλέον εξαφανιστεί, προκαλώντας την έκπληξη των ακολούθων της στα social media.

«Έσβησα όλα τα τατουάζ μου και από ό,τι φαίνεται η εμφάνισή μου είναι ακόμη πιο “πλαστική” από ότι την ξέραμε, το λατρεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Aξίζει να σημειωθεί πως η 31χρονη δεν έχασε χρόνο κι έδειξε με την πρώτη ευκαιρία τη μεταμόρφωσή της στα social media.

Γυναίκα από την Σουηδία ξόδεψε 200.000 δολάρια και έσβησε όλα τα τατουάζ της για να μεταμορφωθεί σε... Barbie

Γυναίκα από την Σουηδία ξόδεψε 200.000 δολάρια και έσβησε όλα τα τατουάζ της για να μεταμορφωθεί σε... Barbie

Δεν είναι σαφές εάν η Almira αφαίρεσε τα τατουάζ της επαγγελματικά με λέιζερ ή αν χρησιμοποίησε μακιγιάζ για να καλύψει το μελάνι, πάντως το αποτέλεσμα άφησε άφωνους τους ακολούθους της.

Συγκεκριμένα, ένας εξ αυτών σχολίασε ότι φαινόταν «απολύτως εκπληκτική», «Χωρίς τατουάζ πιο Barbie από ποτέ», είπε ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος σχολίασε: «Μοιάζεις πραγματικά με κούκλα».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ