Χρήστος Λούλης: «Έχω υπάρξει και άδικος και όλα τα κακά της μοίρας μου»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στην νέα του παράσταση αλλά και σε άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης (18/10) και μεταξύ άλλων τόνισε: «Βέβαια και έχω υπάρξει πολύ άδικος και το ξέρω. Δεν είναι ότι αφήνω δηλαδή μια πιθανότητα. Έχω υπάρξει και άδικος και όλα τα κακά της μοίρας μου. Έχω υπάρξει τα πάντα. Όπως έχω υπάρξει και όλα τα καλά. Θέλω να πω όμως ότι η φυσική μας προδιάθεση δεν είναι να είμαστε μόνο καλοί ούτε και μόνο κακοί».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε σχολιάζοντας παράλληλα την συμμετοχή του στην παράσταση στο Εθνικό Θέατρο “Ευαγγελισμός, το μιούζικαλ”: «Τα πάντα συνέβαιναν γύρω μου, συνέβαιναν και μέσα μου πάρα πολλά πράγματα και έτσι γινόμουν τα πάντα. Αυτό λέμε και στη νέα θεατρική παράσταση, γίνεται κάποιος και δεν πεθαίνει κανείς γιατί στην πρώτη σκηνή πιάνουμε τον Χάρο και τον διασωληνώνουμε. Τον βάζουμε σε καταστολή και αρχίζουμε να βλέπουμε τι γίνεται όταν δεν πεθαίνει κανείς. Δεν γίνεται όμως και κανείς καλά ακριβώς. Απλά δεν πεθαίνουν».

Έπειτα, ο Χρήστος Λούλης ανέφερε πως βλέπει μαζί με την σύζυγό του τις σειρές και τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούν: «Τα σήριαλ τα βλέπω με την Έμιλυ. Μετράει η γνώμη της και ελπίζω να μετράει και η δική μου. Καταλήγουμε να γελάμε πολύ γιατί βλέπουμε αυτά που δεν βλέπουν οι άνθρωποι. Μπορεί να σχολιάσουμε πώς παίζει ο ένας και ο άλλος. Μετά από 22 χρόνια δεν μπορείς να μαλώσεις επειδή μπορεί να της πω “δεν ήσουν καλή σε αυτή την σκηνή, ήσουν σφιγμένη”. Μου το έχει πει και εκείνη», είπε συγκεκριμένα.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα ελαττώματά του: «Έχω το εξής ελάττωμα μπορεί να παρατηρώ το καινούργιο, το ωραίο αλλά κάτι μέσα μου με σπρώχνει να μην το πω εκείνη τη στιγμή. Νιώθω ότι κάποιος πρέπει να μου εξηγήσει για ποιον λόγο ενώ καταλαβαίνω το ωραίο μαλλί, το παπούτσι, το φόρεμα δεν μου πάει να το πω.

Τόσα χρόνια ήθελα να μου λένε ωραία λόγια και μετά ήθελα να μην μου λένε γιατί θεωρούσα ότι μου λένε ψέματα. Πλέον δεν θέλω να μου λένε τίποτα. Εκτός αν τους ρωτήσω, να κάνω μια κουβέντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ