Ξεκαρδιστικό βίντεο – Η αντίδραση ενός σκύλου όταν του τραγουδούν το Happy Birthday, θα σας κάνει να «λιώσετε»

Τα πάρτι γενεθλίων δεν είναι ολοκληρωμένοι χωρίς το γνωστό τραγούδι, δηλαδή το Happy Birthday, σε όποια γλώσσα και αν το λέει κανείς. Βέβαια δεν απολαμβάνουν όλοι άνθρωποι στον κόσμο να τους τραγουδούν «χρόνια πολλά». Από την άλλη πλευρά, οι σκύλοι το λατρεύουν.

Και αυτό προκύπτει ξεκάθαρα από το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το Golden Retriever που θα δείτε στο βίντεο, απολαμβάνει να του τραγουδούν για να του ευχηθούν.  Η αντίδρασή του είναι τόσο χαριτωμένη που έχει κάνει τους χρήστες του διαδικτύου να λιώσουν.

Σε γενικές γραμμές τα σκυλιά λατρεύουν να τους τραγουδούν. Τα ηρεμεί.

Εάν αρχίσετε να τους τραγουδάτε όταν είναι κουτάβια, ίσως μπορείτε ακόμη και να τα εκπαιδεύσετε να τραγουδούν μαζί σας. Όπως οι άνθρωποι έχουν αγαπημένα τραγούδια, έτσι και οι σκύλοι μπορούν να έχουν. Ο τρόπος με τον οποίο καταλαβαίνουν τη μουσική είναι διαφορετικός από εμάς και προτιμούν περισσότερο συγκεκριμένους ρυθμούς. Το να κάνετε τον σκύλο σας να συνηθίσει να ακούει την αγαπημένη σας μουσική είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι θα την ερωτευτεί!

Όταν μάλιστα πρόκειται για πάρτι γενεθλίων, κυρίως των δικών τους, το απολαμβάνουν ακόμη περισσότερο, καθώς περιτριγυρίζονται από ανθρώπους που τους αγαπούν και βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής.

@amparomagnoli #gordobono #gordito #cumple ♬ sonido original – Ampa Romagnoli

Πηγή: FOXreport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ