Βίντεο: Το διαδίκτυο έχει ξετρελαθεί με αυτόν τον σκύλο – Δείτε την έκφρασή του

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει έναν σκύλο να κουνάει αργά τη γλώσσα του ενώ κοιτάζει ένα άτομο που τον καταγράφει.

Το viral βίντεο, το οποίο έχουν δει πάνω από 50 εκατομμύρια χρήστες από τότε που κοινοποιήθηκε για πρώτη φορά, καταγράφει έναν σκύλο μέσα σε ένα κτηνιατρείο. Κάθεται μέσα σε έναν χώρο που κλείνει με γυάλινη πόρτα και η γλώσσα του κρέμεται έξω.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν ότι ο σκύλος φαινόταν να βρίσκεται υπό την επήρεια αναισθησίας, ενώ η έκφρασή του έχει προκαλέσει άφθονο γέλιο. Ωστόσο, η γυναίκα που δημοσίευσε το βίντεο στο διαδίκτυο επιβεβαίωσε ότι δεν είχε χορηγηθεί αναισθητικό στον σκύλο και απλώς εκφραζόταν όπως κάνει συνήθως.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο TikTok από μια 23χρονη που εργάζεται σε κτηνιατρείο στη Τζόρτζια και εκπαιδεύεται για να γίνει και η ίδια κτηνίατρος.

@spicy.spectre This is literally killing me 😂 #animals #funny #veterinarian #vetmed #vetlife ♬ Funny – Gold-Tiger

«Απλώς το κάνει για πλάκα», είπε η ίδια για τον σκύλο, απαντώντας σε σχόλιο. «Θα νόμιζες ότι έχει ναρκωθεί ή κάτι τέτοιο, αλλά όχι. Έχω τόσες πολλές φωτογραφίες και βίντεό του που τον δείχνουν να το κάνει», πρόσθεσε.

«Ο Τ είναι στο νοσοκομείο μαζί μας ενώ αναρρώνει από το χειρουργείο του. Ο αγαπημένος του τρόπος για να περνάει την ώρα του είναι να γλείφει τα παράθυρα κοιτάζοντας τους πάντες», έγραψε κάτω από μια άλλη ανάρτηση.

Πηγή: FOXreport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ