Κασσελάκης: Τι αποκάλυψε για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας βαθιά δημοκρατικός, προσιτός, σεμνός άνθρωπος», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στην συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω». στον ΑΝΤ1 και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την σχέση τους και για την πρόσφατη συνάντησή τους.

Τάιλερ Μακμπέθ: Ο Στέφανος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός

Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε την αγάπη του και την εκτίμησή του στο πρόσωπο του προκατόχου του Αλέξη Τσίπρα. «Ούτε μια φορά δεν μου έχει πει όχι», είπε χαρακτηριστικά σε μια αποστροφή του λόγου του αναφορικά με το αίτημα να συναντηθούν. Ειδικά για την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα διέψευσε ότι όταν την ζήτησε, ο προκάτοχός του την αρνήθηκε. Στην επισήμανση του Νίκου Χατζηνικολάου ότι «γράφηκε μάλιστα ότι του είχατε ζητήσει συνάντηση και πριν από την Κεντρική Επιτροπή αλλά τότε είχε πει ο πρώην πρωθυπουργός,  «ας το αφήσουμε γι’ αργότερα, η στιγμή δεν είναι κατάλληλη», ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Ατό δεν ισχύει. Ούτε μια φορά δεν μου έχει πει όχι».

Στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου «είναι ψέματα;», απάντησε «Ναι, είναι ψέμα αυτό. Ούτε μια φορά δεν μου έχει πει όχι όταν τον έχω προσεγγίσει. Το αντίθετο. Και έχουμε μιλήσει τηλεφωνικά και έχουμε συναντηθεί. Η σχέση μας είναι  εξαιρετική, τον τιμώ πλήρως και το έργο του…», είπε και συμπλήρωσε ότι η συνάντησή τους πήγε «Πάρα πολύ καλά.»

Κασσελάκης: Η συγγνώμη για τη δήλωση για τα αγόρια – “Είμαι περήφανος για τον σύζυγό μου”

Μιλώντας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, είπε για τον Αλέξη Τσίπρα: «Ποτέ δεν θα έμπαινε ο Αλέξης Τσίπρας σε μια κουλτούρα στο Μαξίμου που θα έκανε παρακολουθήσεις. Ποτέ. Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματικά πονάει τον Έλληνα και την Ελληνίδα. Το έχω ζήσει από κοντά».

Περιγράφοντας την σχέση τους είπε: «Με τον Αλέξη χτίσαμε μια πολύ καλή σχέση ειδικά μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου που ταξιδεύαμε μαζί στην Ελλάδα εν μέσω της Εκλογικής Επιτροπής και του εκλογικού αγώνα εκείνου. Πήγαμε μαζί στη Νάουσα, Βέροια, Χανιά, Πάτρα, Αγίους Αναργύρους, Χαϊδάρι. Κάναμε δηλαδή πολλά χιλιόμετρα μαζί και πραγματικά σας λέω ότι όχι μόνο τον εκτιμώ αυτόν τον άνθρωπο, τον αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ένας καλός, σεμνός, προσιτός άνθρωπος. Και κάθε φορά που μιλάμε, έχει την σοφία να μου πει «αυτή είναι η συμβουλή μου, αλλά γνωρίζω ότι εσύ θα αποφασίσεις το δικό σου».

Η πρώτη συνέντευξη του Τάιλερ Μακμπέθ: Η γνωριμία, τα… παϊδάκια και η απόφαση να έρθουν στην Ελλάδα

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

  • -Σας υποστήριξε προεκλογικά ή όχι;
  • Βεβαίως και όχι.
  • -Άκουσα το «βεβαίως» πρώτο.

«Όχι, βέβαια. Όχι. Ο άνθρωπος ήταν τελείως ουδέτερος και καλά έκανε. Πώς να με υποστηρίξει; Με ποιο τρόπο να με υποστηρίξει; Να σας πω κάτι, κ. Χατζηνικολάου; Έπρεπε να κερδίσω την εκλογή μου μόνος μου. Δεν χρειάζομαι το μαξιλαράκι κανενός, μιας και λέμε για μαξιλάρια. Δεν χρειάζομαι. Βγήκα έξω στην κοινωνία και αυτό το οποίο απέδειξα, αν μου επιτρέπετε, είναι ότι δεν είναι μόνο ο Στέφανος ο οποίος κάνει ένα video. Ο Στέφανος βγαίνει έξω, μιλάει με κόσμο, αφουγκράζεται. Και μετά την πρώτη Κυριακή όπου πήρα ένα μεγάλο ποσοστό ανάμεσα σε πέντε υποψηφίους και τέσσερις πρώην υπουργούς, δεν σταμάτησα. Συνέχισα να βγαίνω, πήγα στην Καρδίτσα στη Θεσσαλία πάλι όλη μέρα, Χαλκίδα, Αιγάλεω, συνέχισα. Δεν κάθισα να κάνω ένα video με την υποστήριξη του Νίκου Παππά και ό,τι γίνει, γίνει.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ