Το No1 κόλπο όταν μαγειρεύετε για να διατηρείτε πεντακάθαρη την κουζίνα σας

Μια γυναίκα αποκαλύπτει το κόλπο κατά τη διάρκεια της μαγειρικής που θα σας βοηθήσει να διατηρείτε πάντα καθαρή την κουζίνα σας. Η συγγραφέας Sarah-Louise Kelly περιγράφει την εμπειρία της στην κουζίνα και μοιράζεται μία τεχνική που είδε στο διαδίκτυο και όπως εξομολογείται η ίδια, έλυσε τα προβλήματά της.

Το σημείο στην κουζίνα σας που συχνά αμελείτε να καθαρίσετε

«Αφήστε με να σας περιγράψω την ιδανική μου Κυριακή. Ακούω μουσική, έχω δίπλα μου μια κούπα τσάι λεμόνι με τζίντζερ και μαγειρεύω με όρεξη στην κουζίνα. Πιθανότατα ψήνω ένα ολόκληρο κοτόπουλο, αναμειγνύοντας με αγάπη μπαχαρικά και μυρωδικά για να δημιουργήσω το δικό μου ιδανικό μείγμα. Χρησιμοποιώ όλα τα εργαλεία και τα μαγειρικά σκεύη που έχω συγκεντρώσει με αγάπη τα τελευταία 5-10 χρόνια.

Μετά από μια κουραστική εβδομάδα γεμάτη δουλειά, κοινωνικές συναναστροφές και προσπάθειες να είμαι ένας λειτουργικός ενήλικας, δεν αγαπώ τίποτα περισσότερο από το να χαλαρώσω στην κουζίνα για το απόγευμα και να μαγειρέψω χωρίς πίεση ή χρονικά όρια. Ωστόσο, μέσα σε αυτή την ομίχλη αρωμάτων και ηρεμίας, έρχεται μια αναπόφευκτη πραγματικότητα – τα πιάτα στο νεροχύτη.

Απαλλαγείτε από το χάος στην κουζίνα με ένα κόλπο οργάνωσης που εφαρμόζεται σε εστιατόρια

Προς το τέλος του μαγειρικού μου οίστρου, με στοιχειώνουν. Ξέρω ότι το απολαυστικό μου απόγευμα θα έχει ως αποτέλεσμα ένα νόστιμο γεύμα αλλά και ένα βουνό από πιάτα για τα οποία δεν έχω κανέναν άλλον να κατηγορήσω παρά μόνο τον εαυτό μου.

Ωστόσο, ένας χρήστης του Reddit μπορεί να έχει λύσει τα προβλήματά μου με τον καθαρισμό και, ειλικρινά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν το είχα σκεφτεί μέχρι τώρα».

Το μυστικό για να διατηρήσετε την κουζίνα καθαρή ενώ μαγειρεύετε

Στο /r/foodhacks, ο χρήστης SleepySnorlax_666 έγραψε, «Πείτε μας το κόλπο μαγειρικής που είδατε κάποτε και τώρα χρησιμοποιείτε καθημερινά».

Drop the food hack you saw once and now use everyday!!
byu/SleepySnorlax_666 infoodhacks

Υπήρχαν πραγματικά πολύ χρήσιμες απαντήσεις από χρήστες όπως ο Pretty-Bridge6076 που είπε: «Μαγειρέψτε από πριν τα υλικά για τη σούπα (ψήστε το κρέας, σοτάρετε τα λαχανικά). Παίρνει λίγα λεπτά και η διαφορά στη γεύση αξίζει τον κόπο». Ο Prestigious-Oven8072 που ανέφερε: «Βάλτε το κρεμμύδι στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν το ψιλοκόψετε. Δεν ξέρω γιατί, αλλά σας κάνει να κλαίτε λιγότερο».

Ωστόσο, αυτό που ξεχώρισε ήταν από την JessicaLynne77 που είπε: «Το να γεμίζετε τον νεροχύτη με ζεστό σαπουνόνερο πριν αρχίσετε να μαγειρεύετε μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίζετε την κουζίνα όσο προχωράτε».

«Αυτό μπορεί να φαίνεται απλό και ναι, στην ηλικία μου, ίσως θα έπρεπε να το είχα σκεφτεί νωρίτερα, αλλά απλά δεν το είχα κάνει και δεν είμαι η μόνη ακατάστατη μαγείρισσα στην κουζίνα», εξομολογήθηκε η Sarah-Louise Kelly.

Ο χρήστης Confident_Elk_6419 είπε, «Τι… Γιατί δεν έχω βάλει ποτέ ζεστό σαπουνόνερο στο νεροχύτη πριν αρχίσω να μαγειρεύω; Τέλεια συμβουλή, ευχαριστώ που την μοιράζεστε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ