Γιάννης Στάνκογλου: «Με εμποδίζει ότι είμαι γνωστός στο να προσεγγίσω μια γυναίκα»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που του χρέωσαν με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Γιάννης Στάνκογλου: «Μπλέχτηκα φέτος χωρίς να το θέλω σε έναν κυκεώνα δημοσιευμάτων»

Για το φλερτ και για το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου ο ίδιος απαντά: «Με φλερτάρουν και φλερτάρω, οι εποχές όμως έχουν αλλάξει λόγω της εικόνας. Πλέον οι νέοι ασχολούνται περισσότερο με τα κινητά τους. Με εμποδίζει ότι είμαι γνωστός στο να προσεγγίσω μία γυναίκα. Όσοι δεν με ξέρουν, έχουν φτιάξει μία άλλη εικόνα για εμένα. Δεν ξέρω αν θα ξαναπαντρευόμουν, ίσως δύσκολα. Δε μου λέει κάτι ο γάμος».

Σχετικά με τον τύπο γυναίκας που θα τον κερδίσει είπε: «Η γυναίκα που θα κερδίσει τη ψυχή μου δεν πρέπει να λέει ψέματα. Καθαρό βλέμμα, καθαρό χαμόγελο, να έχει έναν κόσμο που να έχω να πω κι εγώ κάτι μαζί της, να μπορώ να συζητήσω. Είμαι ρομαντικός».

Η σχέση με την Σίσσυ Χρηστίδου

Για τη σχέση που του χρέωσαν με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε: «Ήταν λίγο περίεργο για εμένα και δεν θα ήθελα να το συνεχίσω και να πω παραπάνω. Δε μου είχε ξανατύχει και γιατί δεν ίσχυε. Να έλεγα ότι ίσχυε, οκ να κρυφτώ, να πω…».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ