Το νέο τραγούδι της Beyoncé

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Beyoncé με γενικό τίτλο “Renaissance”, η δημοφιλής τραγουδίστρια παρουσιάζει σήμερα ένα μικρό δείγμα από ένα νέο της τραγούδι, που θα βγει στην κυκλοφορία την Παρασκευή 12/8.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Beyoncé με γενικό τίτλο “Renaissance”, η δημοφιλής τραγουδίστρια παρουσιάζει σήμερα ένα μικρό δείγμα από ένα νέο της τραγούδι, που θα βγει στην κυκλοφορία μεθαύριο Παρασκευή.

Πρόκειται για το remake ενός παλιού κομματιού των Isley Brothers, από το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος που ανέβηκε στην κορυφή του αμερικάνικου χιτ-παρέϊντ με τίτλο “The Heat Is On”, το 1975. Το τραγούδι εκείνο ήταν το “Make Me Say It Again Girl (Part 1 & 2)”.


Σήμερα παρουσιάστηκε το “Make Me Say It Again Girl” με την Beyoncé μαζί με τον Ronald Isley και τους Isley Brothers.

Ας σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή η Beyoncé χτύπησε για πρώτη φορά την εξής τριπλέτα επιτυχίας: είναι Νο.1 καλλιτέχνις στο Artist 100 των κορυφαίων καλλιτεχνών, Νο.1 στο Hot 100 των μικρών δίσκων και Νο.1 στο Billboard 200 των μεγάλων δίσκων!

Παρακάτω εκτός από το μικρό δείγμα του νέου τραγουδιού των Isley Brothers από λινκ του Instagram, θα βρείτε και μερικά από τα πιο σημαντικά κομμάτια του άλμπουμ της “Renaissance”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ronald Isley (@ronaldisley)

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική). twitter:@IosifAvramoglou

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ