Το μυστικό για να μετακινείτε εύκολα τα βαριά έπιπλα βρίσκεται στο ψυγείο σας

Αναζητάτε έναν οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο να μετακινήσετε βαριά έπιπλα στο σπίτι σας, χωρίς να γρατζουνίσετε τα δάπεδά σας; Υπάρχει μια απλή λύση θα σας εκπλήξει!

Τα δάπεδα με γρατζουνιές και τα χαλιά που έχουν υποστεί ζημιά, μπορούν να κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται φθαρμένο και απεριποίητο. Η μετακίνηση βαρέων επίπλων μπορεί να είναι επικίνδυνη και να προκαλέσει ζημιά στα πατώματα του σπιτιού σας.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μια εύκολη και οικονομική λύση για να μετακινείτε τα βαριά έπιπλα χωρίς να γρατζουνίσετε τα δάπεδα στους χώρους του σπιτιού σας. Η έξυπνη αυτή λύση είναι τα καπάκια από χυμό πορτοκαλιού ή άλλα πλαστικά μπουκάλια για ροφήματα και αναψυκτικά που σίγουρα έχετε στο ψυγείο σας.

Τα καπάκια από χυμό πορτοκαλιού είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, το οποίο είναι μαλακό και δεν θα γρατζουνίσει τα πατώματα. Τα καπάκια από πλαστικό βοηθούν τα έπιπλά σας να γλιστρούν αβίαστα σε χαλιά, ξύλινα πατώματα ή σε επιφάνειες βινυλίου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα καπάκια από χυμό πορτοκαλιού για τη μετακίνηση επίπλων

Για να εφαρμόσετε αυτό το έξυπνο κόλπο, απλώς τοποθετήστε ένα πλαστικό καπάκι κάτω από κάθε πόδι του επίπλου που θέλετε να μετακινήσετε. Για καλύτερα αποτελέσματα, βεβαιωθείτε ότι τα καπάκια έχουν το ίδιο πλάτος με το λαιμό του μπουκαλιού.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να μετακινήσετε μια καρέκλα, τοποθετείστε ένα καπάκι σε κάθε πόδι της καρέκλας. Έτσι η καρέκλα σας θα γλιστράει εύκολα χωρίς να αφήνει γρατζουνιές στο πάτωμα. Μπορείτε, επίσης, να κολλήσετε ένα κομμάτι τσόχα, στο πάνω μέρος κάθε καπακιού, για επιπλέον προστασία και ευκολία στην μετακίνηση των επίπλων.

Ακολουθώντας τα παραπάνω tips μπορείτε να μετακινείτε διάφορα έπιπλα στο σπίτι σας, χωρίς να δημιουργηθούν φθορές στα πατώματα και τα χαλιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ