Το έξυπνο κόλπο που θα μειώσει την απώλεια θερμότητας από τα παράθυρα

Ο χειμώνας είναι εδώ και οι λογαριασμοί ρεύματος ανεβαίνουν. Αν ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα και να κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό, αυτό το έξυπνο κόλπο για τα παράθυρα είναι αυτό που χρειάζεστε.

Η Brittany Vauser, η αυτοαποκαλούμενη «βασίλισσα των hack», μοιράστηκε στο TikTok μερικές από τις κορυφαίες συμβουλές της για να κρατήσει το σπίτι της ζεστό αυτόν τον χειμώνα σε ένα video, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 4.000 likes.

Η δημιουργός περιεχομένου αποκάλυψε ένα κόλπο για την αντιμετώπιση της απώλειας θερμότητας το χειμώνα. Με την τελευταία τεχνική που παρουσίασε, ισχυρίζεται ότι μπορεί να μειώσει την απώλεια θερμότητας από τα παράθυρα κατά 50%.

Για να εφαρμόσετε αυτό το έξυπνο κόλπο, θα χρειαστείτε:

  • Ένα μπουκάλι σπρέι με νερό
  • Μεμβράνη συσκευασίας με φυσαλίδες

Ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Ψεκάστε με υγρό την επιφάνεια του παραθύρου σας.
  • Τεντώστε ένα κομμάτι μεμβράνης με φυσαλίδες πάνω στο βρεγμένο τζάμι.
  • Κόψτε την περίσσεια μεμβράνης.

Η μεμβράνη με φυσαλίδες θα λειτουργήσει ως μονωτικό στρώμα, εμποδίζοντας τη θερμότητα να διαφύγει από τα παράθυρά σας.

@brittany.vasseur Follow for more #homehacks #winter #lifehacks #winterhacks #winterhacks❄️ #coldweather ♬ Company background music – TimTaj

Η δημιουργός περιεχομένου του TikTok, Brittany Vauser, λέει ότι με το κόλπο αυτό έχει δει «σημαντική διαφορά» στο σπίτι της.

«Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε για κενά ή ρωγμές στα παράθυρο απ’ όπου μπορεί να μπαίνει κρύος αέρας», επισημαίνει η Brittany. «Στην περίπτωση αυτή κολλήστε στο κάτω μέρος του παραθύρου μια μονωτική ταινία για να εμποδίσετε τα ρεύματα αέρα και να διατηρήσετε ζεστό το σπίτι σας».

Αυτό το έξυπνο κόλπο είναι ένας εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα και να κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό αυτόν τον χειμώνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ