Την παντρεύτηκε για να κερδίσει ένα αισχρό στοίχημα – Εκείνη το έμαθε και σκέφτεται το διαζύγιο 

«Εντελώς αηδιασμένη» ένιωσε μία γυναίκα όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός  της την φλέρταρε και την «κυνήγησε» όταν πρωτογνωρίστηκαν μόνο και μόνο γιατί «διαγωνιζόταν» με άλλους άνδρες συναδέλφους τους για το ποιος θα είναι ο πρώτος άνδρας με τον οποίο θα συνευρεθεί ερωτικά.

Ενώ εργαζόταν σε ένα τηλεφωνικό κέντρο στα 20 της χρόνια, οι συνάδελφοι της ανώνυμης γυναίκας ανακάλυψαν ότι η ίδια, κόρη ιεροκήρυκα, δεν είχε ποτέ ολοκληρωμένη σεξουαλική σχέση με άνδρα. Έτσι κατέληξαν στο χυδαίο στοίχημα, έγραψε η γυναίκα στο Atlanta Black Star.

«Όταν το έμαθαν (ότι δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις) περίμενα ότι θα με περιθωριοποιούσαν αλλά συνέβη το ακριβώς αντίθετο», εξήγησε σύμφωνα με τη New York Post η γυναίκα.

«Τα αγόρια στο τμήμα που δουλεύαμε μαζί άρχισαν να μου δείχνουν μεγάλη προσοχή και μετατράπηκα σε ένα πολύ “καυτό” εμπόρευμα».

Η γυναίκα είπε ότι οι άντρες συνάδελφοί της την είχαν «κουράσει», όλοι εκτός από έναν στον οποίο έδωσε τον αριθμό της. Ήταν εκείνος τον οποίο τελικά παντρεύτηκε και είναι ο σύζυγός της για πάνω από 10 χρόνια.

Περνούσε «ατελείωτες ώρες» μιλώντας μαζί του, ο καιρός πέρασε, παντρεύτηκαν και έκαναν οικογένεια.  Ο γάμος τους ήταν ευτυχισμένος μέχρι που η σύζυγος έμαθε για το στοίχημα από έναν συνάδελφό τους σε ένα πάρτι.

«Του ξέφυγε ότι υπήρχε ένα στοίχημα στο τηλεφωνικό κέντρο όταν δουλεύαμε εκεί», έγραψε. «Ήμουν συντετριμμένη και πραγματικά ενοχλημένη από την παραδοχή».

Όταν επέστρεψε σπίτι από το πάρτι, αντιμετώπισε ευθέως τον σύζυγό της και εκείνος παραδέχτηκε τη συμμετοχή του στο στοίχημα το οποίο χαρακτήρισε «παιδικό» ενώ της είπε πως αντιδρά «υπερβολικά».

«Είπε ότι παρόλο που είχε κίνητρο από το στοίχημα όταν με γνώρισε, με ερωτεύτηκε και δεν μετανιώνει που παντρευτήκαμε», έγραψε. «Έκανα σαφές πώς ένιωθα γι ‘αυτόν που έφτασε στο σημείο να με παντρευτεί απλώς για να κερδίσει ένα στοίχημα και να είναι ο “πρώτος” μου».

Η γυναίκα θεώρησε ότι ήταν «ωμό και εντελώς αηδιαστικό» και τώρα «σκέφτεται το διαζύγιο» ενώ το συζήτησε και με τους γονείς της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ