Τι αποκαλύπτει το σχήμα του δείκτη σας για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας

Το ανθρώπινο σώμα έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό. Κάθε μέρος του σώματός μας είναι σημαντικό. Τέτοια είναι τα δάχτυλά μας, που είναι απαραίτητα για να πιάνουμε και να χειριζόμαστε διάφορα αντικείμενα και για να εκτελούμε περίπλοκες εργασίες.

Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό είναι ότι το σχήμα των δαχτύλων μπορεί να παρέχει πληροφορίες για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Τι μπορεί να λέει το σχήμα του δαχτύλου σας για εσάς;

Χαρακτηριστικά προσωπικότητας για ίσια δάχτυλα

Εάν ο δείκτης σας είναι ίσιος, πιθανότατα εκτιμάτε την ειλικρίνεια και έχετε έντονη αποστροφή στα ψέματα. Είστε ένα άτομο εμπιστοσύνης και περιμένετε το ίδιο από τους άλλους. Ενώ μπορεί να φανείτε ισχυροί, ανεξάρτητοι και συγκρατημένοι, έχετε την τάση να κρατάτε τα συναισθήματά σας για τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Αυτό μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε συγκρατημένοι ή ακόμα και με ψυχρή καρδιά σε όσους δεν σας γνωρίζουν καλά. Ωστόσο, η καλοσύνη και η συμπόνια σας είναι άμεσα εμφανείς σε όσους γνωρίζετε και συμπαθείτε.

Χαρακτηριστικά προσωπικότητας για «μυτερά» δάχτυλα

Εάν έχετε “μυτερό” δείκτη, πιθανότατα είστε ένθερμος ονειροπόλος. Πιστεύετε στη δύναμη της αγάπης και ότι κάποιος θα σας αποδεχτεί για αυτό που είσαι. Αυτή η πίστη στις ιστορίες αγάπης τροφοδοτεί την αποφασιστικότητά σας να κάνετε τους στόχους σας πραγματικότητα. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή σας σάς επιτρέπουν να ξεπερνάτε τα εμπόδια και η κοινωνία συχνά αναγνωρίζει τις ηγετικές σας δυνατότητες. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, λόγω της καλοσύνης και της αφοσίωσής σας κάποιοι μπορεί να σας εκμεταλλευτούν. Είστε επίσης συμπονετικοί.

Χαρακτηριστικά προσωπικότητας για δάχτυλα με αρθρώσεις

Εάν έχετε δάχτυλα με αρθρώσεις, η αλήθεια και η ακεραιότητα έχουν σημαντική αξία για εσάς. Ακόμα κι αν το να να επιμένετε στην αλήθεια σας κάνει μη αρεστούς, παραμένετε σταθεροί στις αξίες. Είστε ανοιχτόμυαλοι και γενναιόδωροι και ξεχωρίζετε μέσα στο πλήθος, καθώς σας προσέχουν με λόγω της αυτοπεποίθησης και του στυλ σας. Ωστόσο πολλές φορές σας καταβάλει ο θυμός. Ζητάτε γρήγορα συγγνώμη όταν κάνετε λάθος, αλλά δεν ξεχνάτε εύκολα θέματα που επηρεάζουν τον αυτοσεβασμό σας. Είστε ευγενικοί, διατηρείτε στενές φιλίες και δεν σας αρέσουν οι διαταραχές στη ρουτίνα και την ισορροπία σας. Μια αξιοσημείωτη πτυχή της προσωπικότητάς σας είναι η αδυναμία σας να είστε “δήθεν”.

Πηγή: FOXreport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ