Μάθιου Πέρι: Ιδρύεται οργανισμός με το όνομά του για όσους παλεύουν με το «τέρας» του εθισμού

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του ο Μάθιου Πέρι ήθελε να βοηθήσει τους ανθρώπους που υποφέρουν από εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκόολ. Όπως φαίνεται, το ανθρωπιστικό έργο του θα συνεχιστεί και μετά το θάνατό του.

Οικείοι του δημοφιλούς ηθοποιού, ο θάνατος του οποίου ράγισε τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, σκοπεύουν να ιδρύσουν ένα ίδρυμα στο οποίο θα δοθεί το όνομα του αγαπημένου ηθοποιού.

Την είδηση για το «Matthew Perry Foundation» έφερε στο φως το TMZ και σύμφωνα με όσα αναφέρει, σκοπός του ιδρύματος θα είναι να βοηθήσει ανθρώπους να νικήσουν το «τέρας» του εθισμού, ακολουθώντας την ταπεινή προσέγγιση του Μάθιου Πέρι.

Ο ίδιος ο Πέρι, σκόπευε να ιδρύσει τον εν λόγω οργανισμό μήνες πριν τον ξαφνικό θάνατό του. Παλαιότερα ο ηθοποιός είχε πει πως «όταν πεθάνω, δεν θέλω τα “Φιλαράκια” να είναι το πρώτο πράγμα που θα αναφέρουν – θέλω το πρώτο πράγμα που θα αναφέρουν να είναι η βοήθεια προς τους άλλους. Και θα ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου αποδεικνύοντας το. Ο εθισμός είναι πολύ ισχυρός για να τον νικήσει κανείς μόνος του. Αλλά όλοι μαζί, μέρα με τη μέρα, μπορούμε να τον νικήσουμε».

Ο κύκλος του ηθοποιού που έφυγε ξαφνικά στα 54 του χρόνια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξεκινάμε ένα ταξίδι για να τιμήσουμε την κληρονομιά του, ιδρύοντας το “Matthew Perry Foundation”, με οδηγό τα δικά του λόγια και τις εμπειρίες του και με γνώμονα το πάθος του να κάνει τη διαφορά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές». Ο ιστότοπος αναφέρει απλά αυτό ως δήλωση και προς το παρόν, δίνει στους ανθρώπους μόνο τη δυνατότητα να κάνουν δωρεές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ