Αυτή είναι η μυστηριώδης γυναίκα που είδε τον Μάθιου Πέρι λίγες ώρες πριν τον θάνατό του – «Είχε πολύ καλή διάθεση»

Αποκαλύφθηκε τελικά η γυναίκα που είδε τον Μάθιου Πέρι μία μέρα πριν από τον θάνατό του, καθώς λίγες ημέρες μετά το συγκλονιστικό γεγονός έκανε αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Ονομάζεται Athenna Crosby και είναι μοντέλο και δημοσιογράφος.

Την Τρίτη μέσω του Instagram παραδέχτηκε ότι ήταν από τους τελευταίους ανθρώπους που είδε και μίλησε με τον αστέρα της σειράς «Φιλαράκιας» λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός το Σάββατο στο σπίτι του.

«Δεν είχα σκοπό να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά το να γνωρίζεις προσωπικά τον Matthew είναι πραγματικά ένα προνόμιο», έγραψε σε story κάτω από μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του Perry.

Matthew Perry’s mystery woman revealed as Athenna Crosby

«Είμαι τόσο συντετριμμένη από τον θάνατό του, αλλά ένοιωσα ότι θα ήταν ανάρμοστο να βγω και να μιλήσω γι’ αυτό δημόσια, καθώς η προσοχή δεν θα έπρεπε να είναι σε μένα αλλά σε εκείνον. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πάντα το σεβόμουν αυτό στη φιλία μας».

Η Crosby ολοκλήρωσε λέγοντας: «Πράγματι, ήμασταν φίλοι και ήμουν από τους τελευταίους ανθρώπους που μίλησαν μαζί του και τον είδαν λίγο πριν πεθάνει».

Σε μια επόμενη ανάρτηση, η καλλονή με καταγωγή από την Βενεζουέλα μοιράστηκε πώς αισθανόταν ο αείμνηστος ηθοποιός κατά τη διάρκεια της γεύματος που είχαν την περασμένη Παρασκευή στο ξενοδοχείο Hotel Bel-Air.

«Θέλω να τονίσω ότι ο Matthew ήταν σε πολύ καλή διάθεση και μίλησε μαζί μου με ενθουσιασμό για τα πράγματα που είχε στο εγγύς μέλλον του», έγραψε.  «Ήταν τόσο χαρούμενος και ζωντανός».

Matthew Perry’s mystery woman revealed as Athenna Crosby

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ