Δημήτρης Γιαγτζόγλου: Κατάθεση ψυχής για τον θάνατο του αδελφού του – «Ανακούφιση, υπέφερε, παρακαλούσα»

Την Τετάρτη το βράδυ, ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης στην εκπομπή «Κεραία» στο ERTNews.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής μίλησε με ειλικρίνεια και από καρδιάς για τον θάνατο του αδελφού του και μοιράστηκε τις τελευταίες στιγμές που πέρασε μαζί του, καθώς και το δύσκολο χρονικό διάστημα που ακολούθησε μετά από αυτήν την απώλεια.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με πονάνε ακόμα τα μάτια του, κυρίως η αίσθηση ότι ένιωθε πάρα πολύ μόνος. Δηλαδή νομίζω ότι αυτή η αρρώστια έχει πολύ μοναξιά. Η άλλη εικόνα ήταν Μεγάλη Παρασκευή πριν τον Ιούνιο, το Πάσχα το τελευταίο που περνάει ο Επιτάφιος έξω από το σπίτι, ο Νίκος στεκόταν – δεν στεκόταν πια και καθόταν μόνος και έβλεπε τον Επιτάφιο και έκλαιγε γιατί καταλάβαινε».

«Και φτάνουμε δυστυχώς στον θάνατο» υπογραμμίζει η Ρέα Βιτάλη με τον καλεσμένο της να σχολιάζει τα εξής. «Ανακούφιση. Υπέφερε, παρακαλούσα… Παρακαλούσα… Μια εβδομάδα πριν πεθάνει είχε ξαναπέσει σε κώμα και η μητέρα μου μού είχε πει «σε παρακαλώ, δεν είμαι έτοιμη».

«Τον επανέφεραν μετά από 20 λεπτά και την παρακάλεσα «την επόμενη φορά, σε παρακαλώ πολύ, ταλαιπωρείται. Δεν υπάρχει». Ή όταν πέθανε, η μητέρα μου μού είπε με ένα κλάμα χαμηλόφωνα «σε παρακαλώ, μπορούμε να τον πάρουμε σπίτι;». Εγώ δεν έκλαιγα και της είπα, «στο σπίτι ή εγώ ή ο Νίκος». Έπρεπε να διευθετήσω και αυτά τα θέματα»

«Το μετά έχει να κάνει με αυτή την παύση. Ο Δημήτρης δεν ξαναέγινε Δημήτρης, έτσι κι αλλιώς, είχα ένα δίκοπο μαχαίρι. Άρχισα να φέρομαι λίγο αλαζονικά στη ζωή. Νόμιζα ότι η ζωή μου χρωστούσε, το πέρασα αυτό το στάδιο αλλά η ζωή δεν χρωστάει σε κανέναν και τίποτα. Πέρασα ένα ζόρι που νόμιζα ότι είμαι μονίμως άρρωστος. Δεν μπορούσα τη φθορά του σώματος, αυτό που αισθανόμουν ότι ο αδελφός μου έχανε την αίσθηση, αυτή την απώλεια του εφηβικού – νεανικού σώματος… Ποιος το αντέχει και σε λάθος ηλικία;» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένος και φορτισμένος συναισθηματικά, ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου στην πρεμιέρα του νέου κύκλου της εκπομπής «Κεραία» στη δημόσια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ