Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε αποκαλύπτει αν είστε πειθαρχημένοι ή αγαπάτε την ελευθερία και την περιπέτεια

Όχι μόνο οι οπτικές ψευδαισθήσεις και άλλα τεστ προσωπικότητας είναι διασκεδαστικά για επίλυση, αλλά μπορούν επίσης να μεταδώσουν γνώση σχετικά με τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Μερικοί φτάνουν στο σημείο να προσδιορίσουν τον τύπο προσωπικότητας που έχετε, επειδή συχνά βασίζονται σε βιαστικές κρίσεις που κάνει ο εγκέφαλός σας για εσάς. Μπορεί να αποκαλύψει την ενστικτώδη μεροληψία του εγκεφάλου σας και πιθανώς να παρέχει εικόνα για την προσωπικότητά σας, καθώς ο εγκέφαλός μας κάνει γρήγορες κρίσεις με βάση προϋπάρχουσες πληροφορίες.

Το συγκεκριμένο τεστ δημοσιεύθηκε στο TikTok από την Mia Yilin, η οποία είναι γνωστή για τις ερμηνευτικές της ψευδαισθήσεις. Ανάλογα με το τι παρατηρείτε πρώτα, μπορείτε να προσδιορίσετε εάν είστε ένα καλά οργανωμένο άτομο που εκτιμά την επικαιρότητα ή αν εκτιμάτε την ελευθερία πάνω από τους καθορισμένους κανόνες.

Όπως δηλώνει η Mia στο βίντεό της, «αν δεις πρώτα gummy bears, τότε είσαι πολύ οργανωμένος και ακριβής άνθρωπος». Προσπαθείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας και να εκτιμήσετε την παραγωγικότητα».

@mia_yilin What did you see first? #personalitytest #psychologyfacts #trivia #entertainment #funfacts #fortune #trending #fengshui #relationship #fyp #fypシ #wealth #chinesewithmia #mia_yilin #china #Asian #learnontiktok ♬ original sound – Mia Yilin 💖

Είδατε τα σταφύλια;

Το άτομο που είδε πρώτο τα σταφύλια, από την άλλη πλευρά, “βρίσκει γαλήνη με τη φύση και δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα έναντι της ποσότητας όταν πρόκειται για σχέσεις. Αν είδατε πρώτα τα σταφύλια, «λαχταράτε την περιπέτεια και την ελευθερία». Δεδομένου ότι και οι δύο εικόνες περιέχονται στη μεγαλύτερη εικόνα, αυτό το είδος οπτικής ψευδαίσθησης είναι γνωστό ως κυριολεκτική ψευδαίσθηση και θεωρείται ότι είναι ο πιο βασικός τύπος. Ενώ οι κυριολεκτικές οπτικές ψευδαισθήσεις συμπιέζουν δύο εικόνες μεταξύ τους για να μεταφέρουν πληροφορίες σχετικά με την αντίληψή σας, οι γνωστικές και φυσιολογικές ψευδαισθήσεις βασίζονται σε υπερδιέγερση και σε αντιφατικές πληροφορίες για την παραγωγή της ψευδαίσθησης.

Πηγή: FOXreport.gr

Έρχεται στο Netflix το «Maestro» – Η νέα ταινία του Bradley Cooper για τον Leonard Bernstein

Family Switch: Άστραψαν και βρόντηξαν οι θεατές του Netflix για την σκηνή «αιμομιξίας»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ