Τα ζώδια σήμερα, 6 Απριλίου: Ζυγοί, είναι η μέρα σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 6 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Αυτά τα 3 ζώδια κάνουν τους χειρότερους συγκατοίκους – «Έχουν πολλές παραξενιές»

Κριός

Μία στο τόσο είναι ωραίο να δέχεσαι μία μικρή ώθηση για να σε παρακινήσει προς την αλλαγή. Τα καλά νέα είναι ότι θα έχετε κάτι τέτοιο το Σάββατο, χάρη στον κυρίαρχο πλανήτη σας, τον Άρη. Η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη στους Ιχθύες, ενεργοποιώντας τον τομέα των κρυφών εχθρών σας.

Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να περιορίσετε πράγματα που δεν σας κάνουν καλό, να επεξεργαστείτε τα προβλήματα και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις που μπορείτε να πετύχετε.

Τα 6 πιο οξύθυμα ζώδια – Αρπάζονται εύκολα με τους άλλους

Ταύρος

Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες φορές χάνεις. Σήμερα, ο Άρης και η Σελήνη ενώνουν τις δυνάμεις τους στους Ιχθύες και αυτό μπορεί να σας βάλει σε διάθεση να κάνετε κάτι στο διαδίκτυο, όπως να διαγράψετε φιλίες που δεν έχουν πλέον σχέση με τη δραστηριότητά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορεί να κλείσετε λογαριασμούς σε πλατφόρμες ή να αποφασίσετε να επικεντρωθείτε στους ανθρώπους με τους οποίους συνδέεστε στην πραγματική ζωή. Όπως και να έχει, αυτή είναι μια μέρα για να καθαρίσετε το σπίτι και είστε εδώ γι’ αυτό.

Τα 4 πιο επιτυχημένα ζώδια τον Απρίλιο – «Θα έχουν τύχη στον έρωτα και στην καριέρα»

Δίδυμοι

Πρόσεχε, Δίδυμε. Σήμερα, που η Σελήνη και ο Άρης συναντιούνται στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας θέσης, μπορεί να θέλετε να σας σέβονται οι συνάδελφοί σας.
Αν αισθανθείτε ότι κάποιος υπονομεύει την εξουσία σας ή δεν σας αποδίδει τα εύσημα για τη δουλειά που έχετε κάνει, αλίμονό του.

Η ενέργεια της ημέρας μπορεί να σας ωθήσει να πείτε τη γνώμη σας. Ωστόσο, αν είστε συνειδητοποιημένοι, μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να επιλύσετε δίκαια τις συγκρούσεις χωρίς περιττές διαφωνίες ή έντονες αλληλεπιδράσεις.

Καρκίνος

Ναι, μπορείτε να μάθετε κάτι καινούργιο, ακόμη και σε έναν τομέα που δεν είναι και ο αγαπημένος σας. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη στον τομέα των εκπαιδευτικών σας επιδιώξεων σας υπενθυμίζει πώς ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας, μπορείτε να το πετύχετε.

Αυτή είναι η μέρα που σηκώνετε τα μανίκια σας και κάνετε κινήσεις για την επαγγελματική κατάρτιση σας ή υποβάλλετε μια επιστολή αίτησης για συστάσεις από προηγούμενους καθηγητές ή εργοδότες.

Αυτές οι δραστηριότητες μπορεί να μην είναι οι αγαπημένες σας, αλλά σήμερα, θα πιέσετε και θα τις ολοκληρώσετε.

Λέων

Είναι πραγματικά λάθος να ζητάτε αυτό που σας ανήκει; Μπορεί να βρίσκεστε σε ένα σημείο της ζωής σας όπου το συγκρατημένο λιοντάρι μπαίνει στο παρασκήνιο και η πιο γενναία πλευρά του εαυτού σας βγαίνει προς τα έξω για να αποκτήσετε αυτό που ξέρετε ότι πρέπει να έχετε.

Με τη Σελήνη και τον Άρη να ανακατεύουν τα νερά στον τομέα των κοινών πόρων σας, μπορεί να είστε αποφασισμένοι να ζητήσετε χρήματα που σας οφείλονται ή να ρωτήσετε για μια αναγκαία αύξηση στον μισθό σας λόγω ανόδου του κόστους ζωής.

Παρθένος

Οι σχέσεις μπορεί να είναι δύσκολες. Όσο κι αν θα θέλατε να αποφύγετε τη σύγκρουση ή την πρόκληση διαφωνίας, υπάρχουν φορές που είναι απαραίτητο.

Η σημερινή σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στον ηλιακό σας οίκο των δεσμεύσεων θα μπορούσε να σας κάνει να βάλετε ένα τελεσίγραφο στο τραπέζι.

Σε περίπτωση που μια συνεργασία δεν είναι αυτή που περιμένατε, μπορεί να αποφασίσετε να παραδεχτείτε τη δυσαρέσκειά σας και να ζητήσετε διαπραγμάτευση.

Μια αληθινή συνεργασία θα πρέπει να λειτουργεί υπέρ σας. Ωστόσο αν αισθάνεστε ότι λειτουργεί σε βάρος σας τότε ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε τη συμμετοχή σας μακροπρόθεσμα.

Ζυγός

Ο τερματισμός μιας παλιάς συνήθειας δεν είναι ποτέ εύκολος. Μερικές φορές, πρέπει να θυμώσεις και να νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις μια συμπεριφορά. Σήμερα είναι η μέρα σου, Ζυγέ.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να σας φέρει καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα. Αν κάτι πρέπει να φύγει, είστε έτοιμοι να το ξεριζώσετε γρήγορα και να αρχίσετε να επιλέγετε πράγματα που ξέρετε ότι είναι καλύτερα για τη ζωή και το μέλλον σας.

Σκορπιός

Η αγάπη δεν ήταν ποτέ γραφτό να είναι δύσκολη. Ωστόσο προκλήσεις μπορεί να υπάρχουν σε κάθε σχέση. Έτσι, ο ρομαντισμός μπορεί να απαιτήσει από εσάς να εργαστείτε λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο.

Αυτή είναι μια μέρα που δεν πρέπει να τα παρατήσετε. Αν ο σύντροφος σας δεν απαντάει στα μηνύματα ή δεν σηκώνει το τηλέφωνο δεν χρειάζεται να υποθέσετε το χειρότερο. Μπορεί να θέλει να σας μιλήσει όσο και εσείς, αλλά η ζωή να τον εμποδίζει.

Τοξότης

Θα μπορούσατε να συγκρουστείτε με πρόσωπα εξουσίας και να πιέσετε λίγο ένα θέμα επειδή το νιώθετε απαραίτητο. Πρέπει, όμως, να το κάνετε; Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν δημιουργήσετε ένταση σε καταστάσεις στις οποίες δεν κρατάτε όλους τους άσσους ή δεν είστε ο υπεύθυνος για τη λήψη αποφάσεων.

Η σημερινή σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη ενεργοποιεί τον τομέα των αφεντικών, των γονέων και των ανθρώπων που έχουν το πάνω χέρι. Να θυμάστε ότι μπορείτε να πάρετε πολύ περισσότερα με το μέλι παρά με το ξύδι. Να το θυμάστε όταν προωθείτε μια ατζέντα που θεωρείτε σωστή για εσάς.

Αιγόκερως

Φροντίστε να διαβάζετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα μηνύματα κειμένου πριν πατήσετε το κουμπί αποστολής. Μπορεί να λέτε τη γνώμη σας σήμερα, αλλά όταν η Σελήνη και ο Άρης εισέλθουν στον τομέα της επικοινωνίας σας, ίσως χρειαστεί να καθυστερήσετε να στείλετε αυτά τα μηνύματα.

Μπορεί να έχετε τις πιο αγνές προθέσεις όταν λέτε αυτά που πρέπει να πείτε, αλλά οι λέξεις μπορεί να βγουν λίγο πιο έντονες όταν εμπλέκεται ο Άρης. Διαβάστε τα μηνύματα φωναχτά και όταν έχετε αμφιβολίες, επεξεργαστείτε τα.

Υδροχόος

Το ανταγωνιστικό σας πνεύμα είναι ζωντανό και ακμαίο όταν η Σελήνη και ο Άρης βρίσκονται στους Ιχθύες. Αν προσπαθείτε να κερδίσετε μια προσφορά για ένα ακίνητο, ένα διαμέρισμα ή κάτι που θέλετε στο eBay, η αποφασιστικότητα και η ενεργητικότητα είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσετε.

Αν το επιθυμείτε και ενεργείτε με βάση την πεποίθησή σας ότι πρέπει να το αποκτήσετε, οι πιθανότητες να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε είναι πολλές.

Ιχθύες

Μπορείς να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου. Σήμερα, η φωνή της λογικής μπορεί να μην είναι και τόσο ευγενική, αν δεν προσέξεις και δεν την τιθασεύσεις.

Η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιό σας, όμως, μπορεί να σας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο και να τα καταφέρετε καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε.

Έτσι, όταν ο Άρης σας παροτρύνει να πιέσετε τον εαυτό σας λίγο παραπάνω, χαλαρώστε. Η αυτο-αγάπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελός σας σε τέτοιες μέρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ