Τα ζώδια σήμερα, 29 Δεκεμβρίου: Παρθένοι, μην δέχεστε λιγότερα από όσα αξίζετε

Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια.

Αυτά είναι τα 6 ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν – Ποιο είναι το Νο1 της λίστας

Κριός

Είναι καλό να έχετε μία νέα αρχή χωρίς βαρίδια. Είστε έτοιμοι να τα αφήσετε όλα στην άκρη καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα πριν αφήσει τον Σκορπιό. Ο Πλούτωνας σας ωθεί να αναγνωρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας που πρέπει να αλλάξουν. Μπορείτε να κρατήσετε κάποια χαρακτηριστικά που πιστεύετε ότι θέλετε να παραμείνουν. Με τον Ήλιο στον τομέα της εργασίας και της καριέρας σας, βάλτε στόχους που φαίνονται υψηλοί. Είστε παραπάνω από ικανοί να τους πετύχετε.

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να απατήσουν τον σύντροφό τους το 2024

Ταύρος

Θα μπορούσατε να αλλάξετε γνώμη. Μερικές φορές πιστεύετε τόσο έντονα σε κάτι που δεν αλλάζετε εύκολα άποψη. Αυτό σας κάνει ένα σταθερό ζώδιο στην λήψη αποφάσεων. Η Αφροδίτη σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα δίνουν έμφαση στην ανάπτυξη της σχέσης με τον/την σύντροφο σας. Στο παρελθόν μπορεί να είχατε «τυφλωθεί» από κάτι στο παρελθόν αλλά τώρα βλέπετε την πραγματικότητα.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν την επιτυχία στο τσεπάκι τους

Δίδυμοι

Το να δείχνετε όλους τους άσους στο μανίκι σας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ευάλωτοι απέναντι στους άλλους. Ωστόσο εάν βάλετε το χέρι στην καρδιά και μιλήσετε από καρδιάς θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα, που προκύπτουν. Είναι καλό να είστε ειλικρινείς και τολμηροί και να εκφράζετε την αλήθεια σας αυτή την εβδομάδα. Θα θελήσετε να επιδείξετε ακεραιότητα. Η αυτοπεποίθησης σας θα κάνει άλματα.

Καρκίνος

Τα λεφτά δεν μπορούν να σας αγοράσουν αγάπη. Βέβαια μπορούν να σας βοηθήσουν να αντέξετε οικονομικά τις δραστηριότητες στη ζωή που εξασφαλίζουν την ευτυχία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Αφροδίτη βρίσκεται σε αρμονία με τον Πλούτωνα και μπορεί να παρατηρήσετε τους τομείς στην ζωή σας που έχετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε. Μία σκέψη είναι αντί να κρατάτε πράγματα που δεν χρειάζεστε να δωρίσετε αντικείμενα και να βοηθήσετε άτομα που είναι λιγότερο τυχερά.

Λέων

Μπορεί να γίνετε ήρωες στην ζωή κάποιου, Λέοντες. Μπροστά σε μία δύσκολη κατάσταση θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και θα επιδείξετε ένα προφίλ ηγέτη που οι άνθρωποι θα θέλουν να ακολουθήσουν. Μπορεί να παρατηρήσετε αλλαγές στο σπίτι σας. Αν ψάχνετε ένα νέο σπίτι για να μετακομίσετε, είναι κατάλληλο διάστημα για να το βρείτε.

Παρθένος

Χρειάζεται προσοχή. Σήμερα, μπορεί να βιώσετε ένα «κύμα» ενθουσιασμού που θα σας συνεπάρει από νωρίς το πρωί. Η Αφροδίτη πριν φύγει από τον Σκορπιό ανοίγει συζητήσεις για συμβόλαια, συμφωνίες και χρήματα. Εάν προετοιμάζεστε για μια πρόταση εργασίας ή για να αποδεχτείτε μια προσφορά, τότε χρειάζεται να αυξήσετε τις οικονομικές απαιτήσεις σας. Εάν είναι δυνατόν, μην δέχεστε λιγότερο από αυτό που θέλετε και αξίζετε.

Ζυγός

Είναι μία μέρα που μπορείτε να αφιερώσετε για να μετρήσεις τις ευλογίες που έχουν έρθει στον δρόμο σας. Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να κάνετε απολογισμό όλων των καλών πραγμάτων που έχετε στη ζωή σας. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να περιμένετε ακόμα περισσότερα πράγματα να έρθουν στο δρόμο σας. Ωστόσο θα βιώσετε βαθιά εκτίμηση για τα μικρά πράγματα στη ζωή, που μετρούν περισσότερο.

Σκορπιός

Είναι πάντα καλό να κάνετε έναν προσωπικό απολογισμό. Κατά τη σημερινή τελευταία μέρα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, μπορεί να βιώσετε μια αίσθηση επείγοντος για να ολοκληρώσετε μία εργασία. Μην αναβάλλετε για αύριο αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα. Μείνετε πιστοί στους στόχους σας και θα τα καταφέρετε.

Τοξότης

Μπορεί να έρχονται ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας. Οι πλανητικές ενέργειες της Αφροδίτης και του Πλούτωνα σας προτρέπουν να δείξετε πίστη και να κάνετε κάτι που σας φοβίζει. Μπορεί να δυσκολευτείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, αλλά αφήστε τον φόβο και πάρτε το ρίσκο. Η Αφροδίτη που θα εισέλθει στο ζώδιο σας, σας επιφυλάσσει σπουδαία πράγματα για τους τομείς των σχέσεων και των οικονομικών.

Αιγόκερως

Οι φιλίες με το πέρασμα του χρόνου αλλάζουν. Ίσως βρεθείτε να επαναπροσδιορίζετε το νόημα που έχει η φιλία στην ζωή σας. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα μπορούσατε να βιώσετε μια ενίσχυση της σχέσης με κάποιον φίλο μπροστά σε δύσκολες στιγμές. Οι φίλοι που είναι σε θέση να είναι εκεί στις προκλήσεις της ζωής είναι αυτοί που αγαπάμε περισσότερο.

Υδροχόος

Κάτι καλό θα μπορούσε να έρθει στο δρόμο σας, ειδικά στον τομέα της εργασίας. Μπορεί να λάβετε ένα μπόνους ή μια αύξηση μισθού. Εάν ελπίζατε να κερδίσετε λίγο περισσότερα χρήματα από την εργασία σας τότε χρειάζεται να εξετάσετε το θέμα με ανοιχτό μυαλό. Να είστε έτοιμοι να διαπραγματευτείτε τους όρους σας.

Ιχθύες

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια περιπέτεια και όταν η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας φαίνεται ότι ανοίγουν τις πόρτες της ευκαιρίας. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι μέσα στα όρια της πόλης. Μπορεί να θέλετε να οδηγήσετε στην πόλη για να δείτε τον εορταστικό στολισμό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξερευνήσετε και να διασκεδάσετε. Να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πάρα πολλά για να το κάνετε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ