Νέα Σμύρνη: «Ήταν αγαπημένα αδέλφια, αλλά υπήρχε ζήλια» – Τι λέει η σύντροφος του 18χρονου

Τα όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, περιέγραψε η σύντροφος του 18χρονου καθ’ ομολογίαν αδελφοκτόνου. Η νεαρή γυναίκα έδωσε την δική της μαρτυρία για τον καβγά των δύο αδελφών, που ξεκίνησε από μία μπλούζα και κατέληξε στην δολοφονία του 16χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος αδελφοκτόνος απολογείται αύριο, Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος είναι γνωστός στις αρχές, καθώς είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2022 από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης για την τέλεση δύο ληστειών. Πέντε μήνες μετά, και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2022, είχαν συλληφθεί τόσο ο 18χρονος όσο και ο 16χρονος αδελφός του για ενδοοικογενειακή βία ύστερα από καβγά που είχαν και πάλι για τα ρούχα.

Τα δύο αδέλφια μάλωσαν για ασήμαντη αφορμή. Ο 18χρονος κυνήγησε τον 16χρονο μέσα στο σπίτι και τον κάρφωσε με ένα ψαλίδι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Ο ανήλικος διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

«Το ψαλίδι ήταν η άμυνά του»

Η σύντροφος του 18χρονου αδελφοκτόνου μίλησε με δάκρυα στα μάτια στην εκπομπή Live News και περιέγραψε όσα έγιναν τη μοιραία εκείνη ημέρα. «Έφυγε ένα παιδί και ο σύντροφός μου πάει να μπει στη φυλακή. Είναι πολύ δύσκολο για εμένα. Θα πηγαίναμε ταξίδι στη Βουδαπέστη κι είχαμε ξυπνήσει το απόγευμα και έλεγε πόσο χαρούμενος είναι που θα πηγαίναμε ταξίδι. Ήθελε να φύγει, να ηρεμήσει από κάποια πράγματα, το είχε ανάγκη. Είχε κάτι ξυριστικά, είχε ανοίξει τη συσκευασία και είχε πάρει το ψαλίδι», αναφέρει αρχικά η σύντροφος του δράστη.

«Εκεί έψαχνε ο σύντροφός μου μία μπλούζα και είπε στον αδελφό του “πού είναι η μπλούζα μου;”. Το παιδί που έφυγε δεν το έδινε και μετά πάνω στα νεύρα του ο μικρός έβρισε τον σύντροφό μου, τον είχε σπρώξει σε μία γωνία και ο σύντροφός μου, επειδή έχει σπάσει το χέρι του και έχει κάνει χειρουργείο, από άμυνα το έκανε όλο αυτό», συμπλήρωσε.

Η ίδια επέμεινε ότι ο 18χρονος «είναι πολύ καλό παιδί», αλλά αντιμετώπιζε «κάποια οικογενειακά προβλήματα, όπως όλες οι οικογένειες».

Για την σχέση των δύο αδελφών, σχολίασε: «Ήταν αγαπημένα αδέλφια, αλλά υπήρχε ζήλια. Δεν ήθελε να πειράζει ο ένας του άλλου τα πράγματα. Το άλλο παιδί είχε κι αυτό τα νεύρα του. Στον σύντροφό μου δεν του αρέσει να τον κρίνουν. Εμένα ποτέ δεν με πείραξε, ποτέ δεν μου έκανε κακό», είπε και υποστήριξε ότι τα δύο αδέλφια «μάλωναν συχνά, γιατί ο μικρός τον προκαλούσε».

Όπως είπε η σύντροφος του δράστη, ο 18χρονος μόλις συνειδητοποίησε την πράξη του έσπευσε να κάνει ΚΑΡΠΑ στον αδελφό του, ήταν όμως αργά. «Αυτό το άτυχο ψαλίδι ήταν η άμυνά του. Όταν κατάλαβε τι έκανε βοήθησε τον αδελφό του, του έκανε ΚΑΡΠΑ και φώναζε “τι σου έκανα αδελφούλη μου;”. Μου έχει ανοιχτεί σε κάποια πράγματα, δεν είναι τέτοιο παιδί», κατέληξε η σύντροφος του 18χρονου.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ