Τα ζώδια σήμερα, 25 Μαρτίου: Κριοί, βγείτε έξω – Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 4 πιο τυχερά ζώδια για την ερχόμενη εβδομάδα – «Νέες ευκαιρίες ζωής»

Κριός

Αναζητάς εδώ και πολύ καιρό να νιώσεις μια στενή σύνδεση με κάποιον άλλον άνθρωπο. Η οικειότητα δεν χρειάζεται να είναι σωματική. Μπορεί να έρθει με τη μορφή μιας πλατωνικής φιλίας, αληθινής και γεμάτη βαθιές συζητήσεις και εκπληκτικές σκέψεις. Η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στον τομέα των σχέσεων σου, ενθαρρύνοντάς σε να βγεις έξω και να κάνεις νέους φίλους. Δεν ξέρεις ποτέ ποιον θα συναντήσεις, Κριέ. Πιθανότατα υπάρχει και κάποιος εκεί έξω που σε ψάχνει κι εκείνος. Η  ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Αρκεί να είσαι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες και να μην φοβάσαι να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου.

Ταύρος

Ταύρε, θέλεις να λειτουργείς σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή. Οι καθημερινές σου συνήθειες μπορούν να βελτιώσουν την αίσθηση της ευεξίας σου, και αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο είσαι πρόθυμος να δουλέψεις. Η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στον τομέα της υγείας σου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή να κλείσεις ραντεβού για τον οδοντίατρο, τον γιατρό και γενικότερα για ό,τι αφορά την ευεξία σου, όπως εξετάσεις αίματος και ετήσιο προληπτικό έλεγχο.

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Δίδυμοι

Δίδυμε, διαθέτεις αυτοπεποίθηση και νιώθεις δυνατός για το ποιος είσαι. Μπορεί να διοχετεύσεις τη θετική σου ενέργεια στην τέχνη, τη μουσική ή τη γραφή. Η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στον τομέα της δημιουργικότητας ή της χαράς σου. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να αφήσεις τις έγνοιες στην άκρη και να επικεντρωθείς σε ό,τι σου φέρνει ευτυχία και χαρά.

Καρκίνος

Σκέφτεσαι να μετακομίσεις; Η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, και αυτό συχνά πυροδοτεί μια λαχτάρα να δοκιμάσεις κάτι νέο, όπως να ζήσεις σε μια διαφορετική πόλη ή περιοχή. Ίσως θελήσεις να εξερευνήσεις λίγο το μέρος πριν προχωρήσεις σε οριστική μετεγκατάσταση. Γιατί να μην κανονίσεις μια μικρή απόδραση σε κάποιον κοντινό προορισμό; Δες τι δραστηριότητες υπάρχουν στην περιοχή που σε ενδιαφέρει. Ψάξε πληροφορίες για μέρη που νομίζεις ότι θα σου άρεσαν.

Λέων

Έχεις υπομονή, Λέοντα. Μερικές φορές, αυτό σε οδηγεί στο να επαναλαμβάνεσαι σε άτομα που νοιάζεσαι. Η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στον τομέα της επικοινωνίας σου, και μπορεί να αποφασίσεις να πεις τι σκέφτεσαι πραγματικά χωρίς φόβο. Η Πανσέληνος είναι γνωστή ως μια μεγάλη απελευθέρωση ενέργειας, και για σένα, αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με τη μορφή δυνατού διαλόγου, έντονου γραψίματος ή μηνυμάτων ή ενός παρατεταμένου κλάματος που θα εξωτερικεύσει τα συναισθήματά σου προς έναν φίλο.

Παρθένος

Πρόσεχε! Ενώ είσαι συνήθως πρακτικός με τις δαπάνες σου, και συνήθως λιτός με τα χρήματά σου, σήμερα μπορεί να ξεχαστείς και να ξοδέψεις υπερβολικά χρήματα. Η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στον τομέα των χρημάτων και των οικονομικών σου, και μπορεί να είναι μια μέρα που ξεχνάς να πληρώσεις έναν λογαριασμό ή ίσως δεν συνειδητοποιείς πόσα πράγματα έχεις αγοράσει. Κράτα τον προϋπολογισμό σου στο μυαλό σου και μην τον ξεπερνάς.

Ζυγός

Έχεις χαρακτηριστικά που δεν χρειάζεται να αλλάξεις ποτέ, αλλά υπάρχουν και πράγματα που θα ήθελες να βελτιώσεις. Συνειδητοποιείς ότι αυτά απαιτούν χρόνο και αποφασίζεις να καταβάλλεις την απαραίτητη προσπάθεια. Η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στον τομέα της προσωπικής σου ταυτότητας, και αυτό μπορεί να σου δώσει την εσωτερική αποφασιστικότητα που σου έλειπε στην αρχή της χρονιάς. Είναι μια υπέροχη στιγμή να επαναβεβαιώσεις τις αποφάσεις σου και να αποφασίσεις ότι θα κάνεις ό,τι χρειάζεται, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες.

Σκορπιός

Έχεις εξαιρετική μνήμη και συχνά είσαι προσκολλημένος στο παρελθόν. Η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στον τομέα του παρελθόντος σου, και ίσως να βρεθείς να αναπολείς όμορφες στιγμές που πέρασες με φίλους και την οικογένειά σου. Αυτή μπορεί να είναι μια φανταστική μέρα για να δημιουργήσεις ένα ψηφιακό κολάζ φωτογραφιών και το να δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να εκτυπώσεις μερικές φωτογραφίες και να φτιάξεις ένα άλμπουμ στο σπίτι.

Τοξότης

Τοξότη, η έκλειψη σε ωθεί σε νέες εμπειρίες με φίλους! Λατρεύεις να μαθαίνεις για τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής των άλλων ανθρώπων. Η περιέργεια είναι το δεύτερο σου όνομα, οπότε όταν η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στον τομέα των φιλιών σου, είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις μια νέα περιπέτεια. Είσαι έτοιμος να εξερευνήσεις τη ζωή μέσα από τα μάτια και τις εμπειρίες των άλλων. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις πολύ μακριά, αλλά θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου και την κατανόησή σου για τον κόσμο.

Αιγόκερως

Όταν έχεις μια πολυάσχολη ζωή, είναι εύκολο να αποσυντονιστεί και να σου αποσπαστεί η προσοχή. Έχεις οικογένεια, σύντροφο ή φίλους, κάτι που προσθέτει πολλά στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στον τομέα της καριέρας σου, και είναι μια καλή στιγμή να εξετάσεις τι επηρεάζει την απόδοσή σου στη δουλειά, θετικά και αρνητικά. Ίσως χρειάζεται να βελτιώσεις το πρόγραμμά σου για να έχεις καλύτερο συντονισμό ανάμεσα στην κοινωνική και την επαγγελματική σου ζωή. Είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείς, Αιγόκερε.

Υδροχόος

Λατρεύεις να μαθαίνεις και μάλιστα, τείνεις να είσαι πολύ καλός στο διάβασμα βιβλίων. Με την Πανσέληνο/Σεληνιακή έκλειψη να λαμβάνει χώρα στον τομέα της εκπαίδευσής σου, μπορείς να αποφασίσεις να ξαναρχίσεις να διαβάζεις, ειδικά αν το έκανες παλιά και σταμάτησες για κάποιο λόγο. Ξεκίνησε με κάτι για το οποίο θέλεις να μάθεις περισσότερα, όπως τα οικονομικά ή την ιστορία. Μπορείς να επιλέξεις βιβλία που θα εμπλουτίσουν τη βιβλιοθήκη σου και που δεν θα σε πειράζει να τα ξαναδιαβάζεις κάθε χρόνο.

Ιχθύες

Ο νόμος του κάρμα μπορεί να είναι θετικός. Όταν κάνεις καλό στους άλλους, έχει τον τρόπο του να σε βρίσκει και να σου χαρίζει τις επιθυμίες της καρδιάς σου. Η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στον τομέα των κοινών πόρων σου, και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ένας φίλος, μέλος της οικογένειας ή κάποιος που νοιάζεσαι σου δίνει ένα αντικείμενο που ήθελες. Το σύμπαν συχνά λειτουργεί με παράξενους τρόπους που συνδέει τις ζωές των ανθρώπων έτσι ώστε να είναι ευλογία ο ένας για τον άλλον.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ