Τα 3 ζώδια που θα δουν μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις τους από τις 23 Απριλίου

Στις 23 Απριλίου έχουμε Πανσέληνο στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι η καλή τύχη και η μεγάλη ευτυχία που θα έχουμε στον έρωτα είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους από εμάς επιθυμούν πραγματικά να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους.

Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται πολύ από την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 23 Απριλίου

Αυτό θα μπορούσε σίγουρα να είναι η αρχή για κάτι μεγάλο, σπουδαίο και εξαιρετικά θετικό, αλλά θα χρειαστεί δουλειά. Έτσι τα 3 ζώδια που θα δουν μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις τους θα πρέπει να δουλέψουν με τον σωστό τρόπο.

Σωστός τρόπος σημαίνει ότι πρέπει να είστε ανοιχτοί στην αλλαγή. Αυτό είναι που έχουμε με τη διέλευση του Πλούτωνα και με μια Πανσέληνο να δείχνει τον δρόμο. Έχουμε μπροστά μας μεγάλες ευκαιρίες, σημαντικές αλλαγές και την ευκαιρία να αποδείξουμε τον εαυτό μας, αν αυτό είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε για χάρη του προσώπου που αγαπάμε.

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου: Κριοί, ίσως πάρετε αύξηση ή προαγωγή

Για την ακρίβεια, η φράση «για το πρόσωπο που αγαπάμε» είναι η ατάκα της ημέρας. Ενεργούμε για λογαριασμό αυτού που αγαπάμε. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τους τρόπους μας για αυτόν που αγαπάμε.

Για τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν θα δούμε ότι δεν καλούνται να κάνουν θυσίες. Δεν τους δίνεται κάτι που ούτως ή άλλως δεν θα έπρεπε να δοθεί. Λένε «αντίο» σε μια παλιά συνήθεια που έπρεπε να φύγει για να μπορέσουν να κάνουν χώρο στην ζωή τους για το πρόσωπο που αγαπούν.

Οι σχέσεις βελτιώνονται για 5 ζώδια από 22 έως 28 Απριλίου

Θέλουν να κάνουν τον σύντροφο τους ευτυχισμένο, και με αυτόν τον τρόπο, καταλήγουν να κάνουν και τον εαυτό τους πιο ευτυχισμένο.

Τρία ζώδια θα δουν μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις τους από τις 23 Απριλίου 2024

Καρκίνος

Έρχεται ένα μεγάλο μάθημα για σένα, Καρκίνε. Θα σου δείξει ότι οι θετικές αλλαγές μπορούν να συμβούν στη ζωή σου, αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να έχει ανοιχτό μυαλό και να πιστεύει ότι τα πράγματα μπορούν πράγματι να αλλάξουν. Υπάρχει έντονη ενέργεια του Πλούτωνα που σε επηρεάζει και θα δεις ότι αν κάνεις ένα λάθος, αυτή είναι η ευκαιρία σου να το μετατρέψεις σε ευκαιρία.

Στον έρωτα έχετε αρχίσει να βλέπετε να αλλάζουν πράγματα στη σχέση σας. Αυτό που φοβάσαι είναι ότι αυτές οι νέες αλλαγές μπορεί να μην έχουν διάρκεια, γι’ αυτό και πρέπει να βγεις μπροστά και να αρχίσεις να λες τη γνώμη σου, ώστε οι ανησυχίες σου να μην έχουν την ευκαιρία να εκδηλωθούν ως αλήθειες.

Σας αρέσει αυτό που συμβαίνει και θέλετε να συνεχιστεί αλλά η εσωτερική σας αμφιβολία βγαίνει στην επιφάνεια και σας κάνει να αναρωτιέστε αν κάτι από όλα αυτά θα διαρκέσει.

Όλα αυτά είναι καλά, Καρκίνε, καθώς τώρα έχεις κάτι για να δουλέψεις. Εντάξει, η αμφιβολία είναι αυτή που σε ωθεί προς το αρνητικό, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις το αντίθετό της για να πάνε καλά τα πράγματα για σένα. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεσαι πίστη.

Αν μπορέσετε να δείξετε στο σύντροφό σας ότι πιστεύετε σε αυτόν και στις θετικές αλλαγές που έχουν γίνει πρόσφατα, τότε τα πράγματα μπορούν να πηγαίνουν καλά για πολύ καιρό ακόμα.

Παρθένος

Επιθυμείτε και προσβλέπετε σε ένα συγκεκριμένο είδος αναβάθμισης του ρομαντισμού. Ωστόσο δεν καταφέρνετε να το πετύχετε εξαιτίας της πολυάσχολης ζωής σας. Κάπως έτσι η Σελήνη στον Σκορπιό αλλάζει εσένα και τη στάση σου.

Γνωρίζοντας ότι μπορεί να είσαι πολυάσχολος, δίνεις στον εαυτό σου μια επιλογή: Θα βρεις τον ρυθμό ή θα αφήσεις το πρόγραμμα να υπαγορεύει την καθημερινότητα σου;

Ήδη έχεις δει ότι ο υπερβολικός προγραμματισμός και το να αφιερώνεις για τον σύντροφό σου τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο σου δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο θα ήθελες. Ίσως διαπιστώσετε ότι οι δυνάμεις που σας ενσταλάζει το φως της Σελήνης στον Σκορπιό είναι που σας κάνουν πρόθυμους να κάνετε κάποιες από αυτές τις αναγκαίες αλλαγές.

Εσύ θα είσαι αυτός που θα κάνει την επανάσταση σήμερα, Παρθένε. Εσείς θα είστε αυτός που θα κινήσει τους δείκτες του ρολογιού.

Αγαπάτε το άτομο με το οποίο είστε μαζί και δεν σας πιέζει η ιδέα να αλλάξετε. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε να συνεχίσετε να είστε όπως είστε γιατί σας αγαπάει πραγματικά για αυτό που είστε.

Ωστόσο, εσείς θέλετε να γίνετε καλύτεροι και αυτός είναι ένας φανταστικός στόχος. Γιατί να μην γίνετε καλύτεροι; Αυτό είναι κάτι που όλοι πρέπει να επιδιώκουμε να είμαστε. Θα αναλάβετε να αγαπήσετε τον σύντροφό σας με όλο τον καλύτερο εαυτό σας.

Σκορπιός

Βρίσκετε πάντα έναν τρόπο να προσαρμόζεστε στις διελεύσεις των πλανητών από το ζώδιο σας, καθώς όχι μόνο σας ταιριάζουν καλά, αλλά τείνουν να σας βγάζουν και ένα συγκεκριμένο είδος αυτοπεποίθησης. Σήμερα, θα χρησιμοποιήσεις αυτή την αυτοπεποίθηση για να πάρεις αυτό που θέλεις από τον ερωτικό σου σύντροφο. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται χειριστικό, δεν είναι καθόλου.

Ο σύντροφός σας σας υποσχέθηκε κάτι, και ακόμα δεν έχει τηρήσει αυτή την υπόσχεση. Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Σκορπιό θα του υπενθυμίσετε αυτό που σας είπε.

Έχετε μηδενικά προβλήματα με την επικοινωνία. Αν και δεν θα είστε επιθετικοί με τα λόγια σας, το μήνυμα σας θα περάσει και ο σύντροφός σας θα σας ακούσει. Το να σας ακούνε είναι μεγάλο θέμα για εσάς, όπως και για όλους τους ανθρώπους. Η αλήθεια είναι ότι ζητάτε από τους ανθρώπους να κρατούν τον λόγο τους και ο σύντροφός σας όντως σας υποσχέθηκε κάτι.

Αυτό το κάτι υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είχε συμβεί μέχρι τώρα. Αυτό που είναι καλό να γνωρίζετε είναι ότι δεν είστε ο μόνος που επηρεάζεται από αυτή την τολμηρή Σελήνη στον Σκορπιό, καθώς ο σύντροφός σας θα αντιληφθεί πολύ γρήγορα ότι είναι υπεύθυνος για κάτι που υποσχέθηκε.

Δεδομένου ότι είναι πραγματικά άνθρωποι που κρατάνε τον λόγο τους θα τα καταφέρουν να σας ικανοποιήσουν. Ο σύντροφός σου ακούει καλά και αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά γι’ αυτόν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ