Τα 3 ζώδια που οι χειρότεροι φόβοι τους θα βγουν αληθινοί

Σε κάθε διέλευση που είναι τόσο «ριψοκίνδυνη» όσο αυτή του Ήλιου με τον Πλούτωνα, που συμβαίνει σήμερα 20 Ιανουαρίου, όλα τα ζώδια επηρεάζονται. Τείνουμε να πιστεύουμε οτιδήποτε έχουμε στο μυαλό μας θα γίνει πραγματικότητα. Αυτό δεν είναι πάντα καλό.

Τα 4 πιο δύσκολα ζώδια στον έρωτα

Είναι σωστό να παραμένει κανείς σταθερός στις πεποιθήσεις του. Ωστόσο υπάρχουν φόβοι που θα μπορούσαν να διογκωθούν σήμερα και είναι μία μέρα που γίνονται υπερβολές. Ο Ήλιος ρίχνει την λάμψη του σε όλα όσα αντιλαμβανόμαστε, ακόμα και τις αμφιβολίες για τον εαυτό μας, τις ανησυχίες και τους φόβους μας.

Αυτή η διέλευση του Πλούτωνα μπορεί να κάνει μεγαλύτερους τους φόβους μας να ζωντανέψουν και να μας οδηγήσει να κολλάμε σε αυτά που μας τρομάζουν. Μπορεί να φοβόμαστε την ασθένεια και γι’ αυτό να αρρωστήσουμε. Το ίδιο μπορεί να συμβεί με τον φόβο της απόρριψης, της έλλειψης αγάπης ή της αποτυχίας.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανό να πληγωθούν το 2024

Οι διελεύσεις του Πλούτωνα αναφέρονται πάντα σε κάποιου είδους αλλαγήκαι συχνά μπορεί να αναδείξει μερικούς από τους χειρότερους φόβους μας.

Τα 3 ζώδια που οι χειρότεροι φόβοι τους θα βγουν αληθινοί

  • Κριός
  • Λέων
  • Ιχθύς

Κριός: Φοβάσαι την επιτυχία

Αν μπορούσες να μην κάνεις υπερβολές με κάποια από τις εξαιρετικές ιδέες που έχεις τότε θα μπορούσες να τις δεις να υλοποιούνται. Αυτό είναι και το πρόβλημα με εσένα. Δεν μένεις απλά σε μία ιδέα. Επειδή είσαι απίστευτος στοχαστής, τείνεις να κολλάς σε μια ιδέα και μετά τη σκέφτεσαι μέχρι θανάτου. Με αυτόν τον τρόπο, παίρνεις αυτή την ιδέα και την στριφογυρίζεις στον μυαλό σου μέχρι να σου δημιουργηθεί άγχος, στρες και θλίψη. Είναι ένας φαύλος κύκλος.

Αυτά είναι τα 4 πιο μοναχικά ζώδια – Περνούν και μόνα τους καλά

Με την σύνοδο του Ήλιου και του Πλούτωνα σήμερα θα πάρεις κάτι που είναι πραγματικά καλό στη ζωή σας και θα ψάξετε να βρείτε τι πηγαίνει λάθος. Η αλήθεια είναι ότι θα βρεις προβλήματα. Έτσι βγάζεις στην επιφάνεια τις καταστροφικές επιπτώσεις και να κάνεις πραγματικότητα τον χειρότερο σου φόβο.

Απλώς δεν μπορείς να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν. Προσπαθείς να τα κρατήσεις τόσο σφιχτά που καταλήγεις από την υπερβολική σκέψη και αξιολόγηση να οδηγηθείς στο άγχος και την ανησυχία. Αυτό θα κάνεις σήμερα μέχρι κάτι που σου είναι ευχάριστο να καταλήξει να μην σου δίνει καμία χαρά.

Λέων: Φοβάσαι να χάσεις τον έλεγχο

Έχεις την τάση να πιστεύεις ότι είσαι κάποιου είδους ξεχωριστό άτομο επειδή ο χαρακτήρας που έχει αρκετές αρετές. Πιστεύεις ότι μπορεί να δημιουργήσεις κάθε είδους κατάσταση και είσαι αρκετά γοητευτικός για να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Επειδή κατά καιρούς είσαι ασταμάτητος μπορεί να γίνεις αλαζονικός και σήμερα να πιέζεις τις καταστάσεις και τους ανθρώπους παρά πολύ. Μπορεί να επιμείνετε τόσο έντονα που αυτό θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

Κατά τη σύνοδο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, πιστεύεις στον εαυτό σου. Αυτό είναι φυσικά καλό. Ωστόσο φαίνεται ότι βγαίνεις εκτός ελέγχου. Αυτή η μεγάλη αυτοπεποίθηση σου μπορεί να σε κάνει να χειραγωγείς τους άλλους. Σήμερα μπορεί να παρατηρήσεις ότι κάποιο άτομο που θέλεις πολύ να επηρεάσεις και να έχεις με το μέρος σου δεν επιθυμεί να έχει καμία σχέση μαζί σου.

Λοιπόν σήμερα είναι η μέρα που ένα μέρος του εγωισμού σου θα δεχθεί πλήγμα. Μπορεί να ευθύνεσαι για τον πόνο που θα έρθει στον δρόμο σου. Ίσως χρειαστεί να απομονωθείς και να κάνεις μία αξιολόγηση των πράξεων σου.

Ιχθύς: Φοβάσαι να μείνεις μόνος

Το τελευταίο πράγμα στον κόσμο που θέλεις να δεις να συμβαίνει σήμερα είναι να μην έχεις παρέα το άτομο που επιθυμείς. Αυτό πιθανότατα θα συμβεί. Κατά τη σύνοδο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, θα είσαι χαρούμενος επειδή θα συναντήσεις έναν φίλο ή κάποιο μέλος της οικογένειας που δεν έχεις δει εδώ και καιρό. Έχεις πράγματα που θέλεις να συζητήσεις με αυτό το άτομο και σε βαραίνουν εδώ και καιρό.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι έχεις χάσει το μέτρο. Μπορεί να μιλήσεις με πολύ σκληρά λόγια και να καταλήξεις να πληγώσεις αυτόν τον άνθρωπο. Θα σκεφτεί ότι φαίνεσαι αρκετά σκληρός και τελικά καταλήγεις να είσαι εσύ το πρόβλημα στην σχέση.

Η πρόθεση σου είναι σωστή. Θέλεις να επικοινωνήσεις τα συναισθήματα σου και να εξηγήσεις τα προβλήματα στον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου. Ωστόσο δεν έχεις φίλτρο και μπορεί να καταλήξεις να τον προσβάλλεις. Αυτό μπορεί να τον οδηγήσει μακριά σου.

Ο φόβος της εγκατάλειψης θα γίνει πραγματικότητα σήμερα και δεν θα έχεις χρόνο να επανορθώσεις. Μόλις δεις στα μάτια του αυτό που έχεις κάνει τότε θα ξέρεις ότι μερικές γλυκιές κουβέντες δεν θα διορθώσουν την ζημιά. Ο φόβος σου ότι θα σε αφήσει θα γίνει πραγματικότητα αλλά η ευθύνη θα είναι δική σου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ