Τα 3 ζώδια που αναβαθμίζουν την ερωτική τους ζωή την εβδομάδα 22 – 28 Απριλίου

Την εβδομάδα 22 – 28 Απριλίου, θα δούμε μια αναβάθμιση στη ρομαντική μας ζωή, καθώς πολλοί από εμάς είμαστε επιτέλους έτοιμοι είτε να «κάνουμε το βήμα» ή να ανοίξουμε την καρδιά μας, σοβαρά, σε αυτούς που αγαπάμε. Όλοι γνωρίζουμε ότι η επικοινωνία των βαθύτερων συναισθημάτων μας με τους ανθρώπους που μας κάνουν τους πιο ευάλωτους δεν είναι πάντα το πιο εύκολο πράγμα που μπορούμε να πετύχουμε, ωστόσο αυτή η εβδομάδα φαίνεται να μας δείχνει ότι αξίζει το ρίσκο.

Ο Απρίλιος είναι σίγουρα ένας από εκείνους τους μήνες για έρωτα και ρομαντισμό, καθώς όλοι νιώθουμε ότι η αγάπη είναι στον αέρα και ότι αν υπήρχε κάποια στιγμή να κάνουμε πράγματα όπως να κάνουμε πρόταση γάμου ή να ρωτήσουμε τους συντρόφους μας κάτι σημαντικό.  Με το Καλοκαίρι να πλησιάζει, θέλουμε να νιώθουμε καλά με τη ζωή και στις 22-28 Απριλίου, τρία ζώδια θα παρατηρήσουν μια αξιοσημείωτη και θετική διαφορά στις σχέσεις.

Είμαστε πολύ τυχεροί που βλέπουμε μια πανσέληνο στον Ζυγό αυτή την εβδομάδα, καθώς αυτή είναι μια σημαντική διέλευση για τους ερωτευμένους, και με τον Ερμή να πηγαίνει αμέσως μετά από μια ασταθή ανάδρομη εποχή, θα διαπιστώσουμε ότι είμαστε άνετα στο τμήμα επικοινωνίας.

Τα 3 ζώδια που λαμβάνουν μεγάλη αναβάθμιση στην ερωτική τους ζωή την εβδομάδα 22 – 28 Απριλίου 2024

  1. Καρκίνος
  2. Λέων
  3. Ιχθύες

Καρκίνος

Υπό το φως της ασημένιας Πανσελήνου, θα αναζητήσετε ειρήνη και ευτυχία στη σχέση σας αυτή την εβδομάδα, Καρκίνοι. Επειδή το κάνετε με όλους τους σωστούς τρόπους, θα δείτε ότι η επιτυχία είναι πολύ εύκολο να επιτευχθεί. Σου πήρε λίγο χρόνο για να εμπιστευτείς πλήρως το άτομο με το οποίο είσαι και ενώ νιώθεις ότι ποτέ δεν θα γνωρίσεις πραγματικά αυτό το άτομο μέσα και έξω, έχεις καταλάβει ότι αυτό που έχεις μαζί του είναι αυτό το υπέροχο συναίσθημα ισότητας.

Η σεληνιακή ενέργεια του Ζυγού λειτουργεί για εσάς και με τον Ερμή να είναι ανάδρομος, θα νιώσετε ότι κάτι ξεκαθαρίζει σοβαρά στη σχέση σας. Έχετε το τρίγωνο του Δία που σας βοηθά να δηλώσετε τι έχετε στο μυαλό σας πολύ συνοπτικά, και με τη Σελήνη του Τοξότη να έρχεται στο δρόμο σας, θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε να κατευθύνετε όλη τη συζήτηση πίσω στην αγάπη, την ειρήνη και την ευτυχία.

Λέων

Επειδή σπάνια κάνετε κάτι «στα μισά του δρόμου», πιθανότατα θα είστε ανάμεσα στους Λέοντες που ζητούν το χέρι του συντρόφου τους αυτή την εβδομάδα. Τους αγαπάς, και σε αγαπούν, οπότε αν τύχει να κάνεις την ερώτηση του ενός εκατομμυρίχου, μπράβο σου, Λέων!

Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για σένα, Λέων, και αν μη τι άλλο, θα δεις πολύ χαμόγελο, άφθονο γέλιο και λίγη πολύ θετική ενέργεια να ρέει.

Ιχθύες

Αυτό που σου φέρνει αυτή η εβδομάδα είναι ολοκλήρωση. Τώρα είστε έτοιμοι να είστε πλήρως παρόντες με τον ρομαντικό σας σύντροφο γιατί τελικά νιώθετε ολοκληρωμένοι με το παρελθόν. Ίσως κρατήσατε τη μνήμη μιας προηγούμενης αγάπης, και αυτό σας εμπόδισε με την τωρινή σας αγάπη.

Όλα σου φαίνονται φρέσκα και καινούργια τώρα. Αυτό είναι που κυριολεκτικά σε σταματάει και σε γεμίζει ευγνωμοσύνη. Δεν πίστευες ότι το είχες μέσα σου ή μάλλον δεν είχες ιδέα ότι θα μπορούσες να αγαπήσεις ξανά ή να είσαι τόσο παρών σε μια ρομαντική σχέση όπως τώρα. Στην πραγματικότητα, το όλο θέμα σε εκπλήσσει τόσο πολύ που νιώθεις σαν παιδί ξανά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ