Ρέντης: Δεκάδες προσαγωγές για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη – Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/04), μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την προσαγωγή οπαδών, που φέρεται να εμπλέκονται στη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε δεκάδες προσαγωγές ατόμων στο πλαίσιο της προανάκρισης. Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί, έχει πάνω από 150 κατηγορούμενους.

Όλοι αντιμετωπίζουν ως κατηγορίες, μεταξύ άλλων, την συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ η δικογραφία δεν αφορά μόνο την υπόθεση του Ρέντη αλλά και άλλα οπαδικά επεισόδια.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ευρείας κλίμακας επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται στο περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού αστυνομικού την 7-12-2023 σε αθλητική διοργάνωση στο Ρέντη. Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί προσαγωγή δεκάδων ατόμων καθώς και μεγάλος αριθμός ερευνών σε οικίες και οχήματα, ενώ έχουν κατασχεθεί διάφορα πειστήρια».

Υπενθυμίζεται, πως ο 31χρονος αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια που είχαν σημειωθεί έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, υπέκυψε στα τραύματά του στις 27 Δεκεμβρίου, στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν.

Οι γιατροί είχαν προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του ποδιού του, που επλήγη από τη ναυτική φωτοβολίδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ