Τα 2 ζώδια που προσελκύουν πάντα την αγάπη

Υπάρχει κάτι σε αυτή τη μυστηριώδη αύρα που προσελκύει το βλέμμα σας και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό; Ενώ κάποιοι άνθρωποι είναι εύκολο να τους “διαβάσεις” και να καταλάβεις πράγματα για αυτούς, αυτά τα δύο ζώδια είναι αινίγματα. Κρατούν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους κρυμμένα από όλους τους γύρω τους, εκτός από μερικά επιλεγμένα άτομα. Ίσως γι’ αυτό είναι τόσο δελεαστικοί: Η ενέργειά τους σε κάνει να θέλεις να είσαι ένας από τους λίγους τυχερούς που πραγματικά αφήνουν να τους γνωρίσουν.

2 ζώδια θα δουν «πλούτη» μέχρι το τέλος Απριλίου – Θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν εμπόδια

Ενώ αυτά τα δύο συναισθηματικά ζώδια του νερού μπορεί να φαίνονται τόσο διαφορετικά με την πρώτη ματιά, έχουν κοινές τις μυστηριώδεις αύρες τους. Όλοι πάντα τους ερωτεύονται –συμπεριλαμβανομένου και εσάς– και υπάρχει πολύ καλός λόγος για αυτό.

Τα δύο ζώδια που προσελκύουν πάντα την αγάπη

  1. Σκορπιός
  2. Ιχθύες

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί ως σκοτεινοί και μυστηριώδεις και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βρίσκονται σε αυτή τη λίστα. Μπορείς να νιώσεις στην αύρα τους ότι έχουν τόσα πολλά να πουν, αλλά μένουν σιωπηλοί. Φυσικά, αυτό μόνο σας κάνει να θέλετε να σπάσετε τον κώδικά τους ακόμα περισσότερο. Προσοχή όμως. Όσο περισσότερο πιέζετε, τόσο περισσότερο θα παραμένουν κλειστοί.

Είναι δύσκολο να βρεθείς πίσω από τους συμπαγείς τοίχους ενός Σκορπιού. Όσο κι αν ανοίξετε, ελπίζοντας να δώσετε το παράδειγμα, θα είναι ένα κλειστό βιβλίο. Μόνο όταν νιώθουν αληθινά ασφαλείς μαζί σου θα γκρεμίσουν τον τοίχο σιγά σιγά. Δείξτε ότι μπορείτε να σας εμπιστευτούν και όλα θα πάνε καλά. Καθώς ένας Σκορπιός ερωτεύεται, αφήνουν την αδελφή ψυχή τους να μπει. Απλώς χρειάζεται χρόνος. Και ακόμα και αφού είστε σε σχέση μαζί τους, εξακολουθούν να αισθάνονται μυστηριώδεις. Γιατί; Έχει να κάνει με αυτή την αύρα που ερωτεύτηκες.

Ιχθύες

Πολύ πιο χαρούμενη και θετική από έναν Σκορπιό, η μυστηριώδης αύρα ενός Ιχθύ είναι πιο συγκρατημένη. Στην αρχή, μπορεί να αισθάνεστε ότι ανοίγουν, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή έχουν δημιουργήσει μια παρηγορητική ατμόσφαιρα για να διαχέετε τα συναισθήματά σας. Ενώ οι Ιχθύες είναι εξίσου βαθιά συναισθηματικοί με τα υπόλοιπα ζώδια του νερού, προτιμούν να είναι ακροατές και βοηθοί των άλλων παρά να έχουν τα συναισθήματά τους στο επίκεντρο της συζήτησης.

Μετά από λίγο, θα παρατηρήσετε ότι μιλάτε συνεχώς. Καθώς αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχουν ανοίξει όπως εσείς, τότε είναι που θα παρατηρήσετε τη μυστηριώδη αύρα των Ιχθύων. Επειδή συγκρατούνται και δίνουν χώρο στους άλλους, είναι εύκολο να ερωτευτείς έναν Ιχθύ. Ευτυχώς, αυτή η αύρα λιώνει όταν χρειάζονται βοήθεια από τα αγαπημένα τους άτομα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ