Τα ζώδια σήμερα, 10 Απριλίου: Λέοντες, τα καλά πράγματα έρχονται σε όσους περιμένουν

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 6 πιο διπρόσωπα ζώδια – Σας κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη σας

Κριός

Αισθάνεστε τυχεροί; Αν η αριστερή σας παλάμη σας προκαλεί φαγούρα, τα χρήματα θα μπορούσαν να έρχονται προς το μέρος σας. Κατά τη διάρκεια της συνόδου της Σελήνης με τον Δία στον Ταύρο, είναι η ιδανική στιγμή για να εστιάσετε σε οικονομικά κέρδη.

Επανεξετάστε τις επιλογές αποπληρωμής σας, αν εργάζεστε για να απαλλαγείτε από τα χρέη σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναζητήσετε μια νέα δουλειά, να δώσετε μια συνέντευξη ή να ξεκινήσετε μια παράλληλη δουλειά.

Έκλειψη Ηλίου: 3 ζώδια που θα δουν εκπλήξεις στην ερωτική ζωή τους

Ταύρος

Αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, Ταύρε, και η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία μπορεί να σου φέρει επιπλέον τύχη. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να προωθήσετε έναν στόχο ή να κυνηγήσετε ένα όνειρο. Μια προειδοποίηση: Να είστε προσεκτικοί όσον αφορά το φαγητό και την τροφή. Θα μπορούσατε να ενδώσετε λίγο περισσότερο απ’ ό,τι κάνετε συνήθως.

Δίδυμοι

Προσέξτε τι λέτε και με ποιους, Δίδυμοι, γιατί οι κουτσομπόληδες κυκλοφορούν πολύ σήμερα. Όταν η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία ενεργοποιεί τον τομέα των κρυφών εχθρών σας, μπορεί να νιώσετε ότι έχετε μερικούς ανθρώπους στη ζωή σας με τους οποίους πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Έκλειψη Ηλίου: 3 ζώδια που θα έχουν τύχη και ευημερία μέχρι το τέλος Απριλίου

Ωστόσο, η διέλευση αυτή δεν θα σας βλάψει. Απλώς πρέπει να είστε συνετοί και να επιδείξετε αυτοσυγκράτηση όταν πρόκειται να μοιραστείτε πληροφορίες που δεν χρειάζεται.

Καρκίνος

Είναι μια υπέροχη ημέρα για κοινωνικοποίηση, γνωριμία με νέους ανθρώπους, διεύρυνση της δικτύωσής σας και παρέα με φίλους. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία ενεργοποιεί τον τομέα των φιλικών σας σχέσεων και η μεγαλύτερη κοινωνική σας επιτυχία θα προέλθει από ένα άτομο με το οποίο συνεργάζεστε.

Προγραμματίστε μια συζήτηση για καφέ με έναν συνάδελφο. Αράξτε λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο στην αίθουσα διαλείμματος και να είστε φιλικοί. Αν σας καλέσουν σε μια εκδήλωση, σκεφτείτε να πάτε. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον θα συναντήσετε!

Λέων

Τα καλά πράγματα έρχονται σε όσους περιμένουν, Λέων. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας και αυτή είναι μια εποχή που μπορείτε να έχετε μεγάλη ανάπτυξη ή να νιώσετε ότι όλα είναι δυνατά για εσάς στην εργασία σας.

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να εντυπωσιάσετε το αφεντικό σας ή να δείξετε ότι μπορείτε να χειριστείτε πρόσθετες ευθύνες. Μπορεί να υπερβάλλετε εαυτόν, γι’ αυτό παρακολουθήστε τι κάνετε και πώς αυτό προάγει την εταιρεία, αν σκοπεύετε να ζητήσετε αύξηση.

Παρθένος

Σου αρέσει να μαθαίνεις, Παρθένε. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία ενεργοποιεί τον τομέα της ανώτερης μάθησης, επιτρέποντάς σας να συγκρατείτε καλά τις πληροφορίες. Αν πρέπει να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε είδος διαδικτυακής εκπαίδευσης, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι ιδανική στιγμή.

Είναι επίσης μια θαυμάσια μέρα για τη δημιουργία μιας οικιακής βιβλιοθήκης ή μιας προσωπικής γωνιάς στο σπίτι που θα είναι σημείο αναφοράς για τη δουλειά ή την προσωπική σας απόλαυση.

Ζυγός

Αυτό που δεν γνωρίζετε μπορεί να φαίνεται αλλά εσείς να μην το βλέπετε. Η διέλευση της Σελήνης σε σύνοδο με τον Δία θα ενεργοποιήσει τον τομέα των μυστικών σας και μπορεί να σας αποκαλύψει αυτά που πρέπει να γνωρίζετε.

Είστε μέρες μέσα στο «παράθυρο» της έκλειψης, οπότε δώστε προσοχή σε επαναλαμβανόμενους αριθμούς, επιβεβαιώσεις μηνυμάτων και πράγματα που φαίνονται ελαφρώς ασυνήθιστα αλλά τυχαία. Αυτά μπορεί να είναι σημάδια για κάτι που πρόκειται να συμβεί.

Σκορπιός

Μπορείτε είτε δίνετε όλη σας την ενέργεια είτε καθόλου όταν πρόκειται για τα πράγματα που βάζετε στο μυαλό σας να κάνετε. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία ενεργοποιεί τον τομέα των δεσμεύσεων. Ειδανική στιγμή για να σκεφτείτε προσεκτικά τι θέλετε από τον εαυτό σας, τους άλλους και από μια κατάσταση.

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην δώσετε υπερβολικές υποσχέσεις. Θα πρέπει επίσης να είστε σίγουροι ότι έχετε καθορίσει τις παραμέτρους της προσωπικής σας συμβολής και ξέρετε πώς θα επηρεάσει το πρόγραμμά σας.

Τοξότης

Είσαι έτοιμος για μια πολυάσχολη μέρα, Τοξότη. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία ενεργοποιεί τον τομέα της καθημερινής σας ρουτίνας, αναδεικνύοντας την ιδιαίτερα παραγωγική σας διάθεση.

Είστε φιλόδοξοι σήμερα και θέλετε να τελειώσετε όλα όσα χρειάζεται. Μπορείτε να ομαδοποιήσετε τις εργασίες σας για να εξοικονομήσετε χρόνο. Αν προγραμματίζεις ραντεβού, προσπάθησε να τα καταφέρεις όλα την ίδια μέρα και σχεδίασε τα για να μειώσεις το χρόνο οδήγησης.

Αιγόκερως

Είναι μια υπέροχη μέρα για να σκεφτείτε, να ονειρευτείτε και να βρείτε ιδέες για ένα έργο. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία ενεργοποιεί τον τομέα της δημιουργικότητας σας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ώρα για πολλές ιδέες.

Αν έχετε ένα έργο στο οποίο εργάζεστε μαζί με άλλους, σκεφτείτε να κάνετε μία συνάντηση για ανταλλαγή ιδεών με φαγητό και ποτό. Θα απολαύσετε τον καταιγισμό ιδεών και τη δημιουργική ανταλλαγή απόψεων με συναδέλφους που σας εμπνέουν.

Υδροχόος

Ελπίζετε να αγοράσετε ένα δεύτερο σπίτι ή να χτίσετε μια προσθήκη στο υπάρχον; Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας και είναι καιρός να επεκταθείτε και να αυξήσετε την εμβέλειά σας.

Αν ελπίζετε να αποκτήσετε παιδί, αυτή μπορεί να είναι μια πολύ γόνιμη περίοδος για εγκυμοσύνη. Είναι μια θαυμάσια μέρα για να υιοθετήσετε ένα παιδί ή να φυτέψετε σπόρους για το μέλλον σας.

Ιχθύες

Ντροπαλοί ή όχι, σήμερα είναι μια μέρα για να ανοιχτείτε και να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας σας και είναι μια δραστήρια μέρα για να μιλήσετε, να γράψετε και να σχεδιάσετε ένα σχέδιο βιβλίου.

Αν έχετε κάτι σημαντικό που θέλετε να πείτε, κρατήστε ένα σημειωματάριο κοντά σας. Θα έχετε εμπνευσμένες σκέψεις και ιδέες καθώς θα εξελίσσεται η μέρα. Δεν θέλετε να τις χάσετε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ