Σπαρακτικό βίντεο: Σκυλίτσα περιμένει τον ιδιοκτήτη της που την παράτησε σε άσυλο

Ένα κέντρο διάσωσης σκύλων αποφάσισε να ραγίσει τις καρδιές όλων των χρηστών του διαδικτύου, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με το οποίο έδειξε σε όλους πώς είναι όταν εγκαταλείπεις το σκύλο σου σε ένα άσυλο.

Στο βίντεο, που μοιράστηκε στο TikTok ο χρήστης @Thefabfiverescuedogs, φαίνεται ένα σκυλάκι, που πρόσφατα το εγκατέλειψε ο ιδιοκτήτης του επειδή ήταν πολύ «ενοχλητικό και απαιτητικό», να κάθεται στην πόρτα, περιμένοντας τον ιδιοκτήτη του να επιστρέψουν και να το πάρουν. Δυστυχώς δεν ξέρει ότι δεν θα γυρίσει ποτέ.

Η σπαρακτική ανάρτηση συνοδεύεται από μια λεζάντα που λέει: «Έτσι μοιάζει όταν αποφασίζεις ότι δεν θέλεις τον σκύλο σου έπειτα από δύο χρόνια και τον αφήνεις σε ένα άσυλο. Πατάει μανιωδώς την πόρτα και σε ψάχνει παντού για να σε βρει».

Η σκυλίτσα στην συνέχεια ξάπλωσε με τα πράγματά της και έλεγχε την πόρτα για πάνω από μία ώρα, εξακολουθώντας να ελπίζει ότι θα επέστρεφε ο ιδιοκτήτη της για να την πάρει και να γυρίσουν στο σπίτι.

Όπως αναφέρεται στο βίντεο, τα άσυλα και τα καταφύγια ζώων είναι γεμάτα με σκύλους που έχουν παρόμοιες ιστορίες. «Είναι σπαρακτικό να βλέπεις αυτό να συμβαίνει σε αυτά τα σκυλιά ξανά και ξανά. Και τα σκυλιά έχουν συναισθήματα».

@thefabfiverescuedogs This is what it looks like when a dog is surrendered. It’s heartbreaking for us to watch them thinking you will return. #dog #rescue #sos #sad ♬ What Was I Made For? [From The Motion Picture “Barbie”] – Billie Eilish

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 1,2 εκατομμύρια προβολές, 130.000 likes, και χιλιάδες σχόλια.

Ένας χρήστης, ο Chessavieux, σχολίασε: «Ως κάποιος που “αγωνίζεται” με ένα κουτάβι 12 εβδομάδων, το καταλαβαίνω. Είμαι κουρασμένος. Έχω κλάψει. Αλλά δεν υπάρχει σύμπαν όπου θα μπορούσα να τον εγκαταλείψω τον σκύλο μου» έγραψε ένας χρήστης. «Αν την εγκατέλειψαν για αυτό τον λόγο, τότε είναι καλύτερα να είναι με κάποιον άλλο. Η ραγισμένη καρδιά της θα επουλωθεί και θα είναι τόσο ευτυχισμένη» πρόσθεσε ένας άλλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ