Πήγε στο πάρτι για τα γενέθλιά της χωρίς τον σύζυγό της – «Αργούσε να ετοιμαστεί και τον άφησα στο σπίτι»

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να είναι συνεπείς στα ραντεβού τους, εκνευρίζοντας τους άλλους. Η αργοπορία είναι για όλους αναπόφευκτη κάποιες φορές, αλλά όταν είναι συνήθεια μπορεί να γίνει αιτία διένεξης. Κάπως έτσι έγινε και στην περίπτωση ενός ζευγαριού που σκόπευε να γιορτάσει μαζί τα γενέθλια της γυναίκας… κάτι που δεν έγινε τελικά.

Στην απιστία ρέπουν οι οικονομικά αδύναμοι σύζυγοι

“Ήξερε τι ώρα έπρεπε να ετοιμαστεί”

Πρόσφατα, μία 40χρονη γυναίκα διοργάνωσε το πάρτι των γενεθλίων της σ’ ένα ωραίο εστιατόριο στις 7 το απόγευμα. Το εστιατόριο που είχαν κλείσει για το πάρτι είναι στα 20 λεπτά από το σπίτι, πράγμα που σημαίνει ότι για να προλάβουν να περάσουν να πάρουν και τον πατέρα της και να μην τους πιάσει η κίνηση, έπρεπε να φύγουν από το σπίτι το αργότερο στις 6:30.

Στις 6:00, ο 43χρονος σύζυγος ήθελε να ασχοληθεί με κάτι επισκευές στο αυτοκίνητο, παρόλο που ήξερε τι ώρα έπρεπε να φύγουν απ’ το σπίτι για να είναι στην ώρα τους στο εστιατόριο.

Όταν οι σύζυγοι γίνονται σαν αδέρφια

Πήγε 6:30… Η γυναίκα και τα παιδιά περίμεναν έτοιμοι στο χολ. Ο σύζυγός της ήταν ακόμη απασχολημένος με τ’ αυτοκίνητο και δεν μπήκε καν στον κόπο να τελειώσει λίγο νωρίτερα για να προλάβει να ετοιμαστεί.

«Δεν είχε αλλάξει και δεν είχε κάνει μπάνιο», εξήγησε η γυναίκα. «Τού είπα να βιαστεί, αλλά είχε πάει ήδη 6:50 και ακόμη δεν ήταν έτοιμος, οπότε αποφάσισα να φύγω χωρίς αυτόν».

“Γενικά δεν μ’ ενοχλεί η αργοπορία του, αλλά τα γενέθλιά μου ήταν ξεχωριστή περίπτωση”

«Έχει τη συνήθεια μονίμως ν’ αργεί όταν βγαίνουμε και είναι πάντα ο τελευταίος που θα έρθει. Γενικά, δεν με πειράζει που αργεί και έχω προσαρμοστεί ώστε να είμαστε έτοιμοι 10 λεπτά πιο νωρίς. Όμως τα γενέθλιά μου είχαν ιδιαίτερη σημασία και ανυπομονούσα γι’ αυτό το πάρτι εδώ και εβδομάδες».

Τού έβαλε τις φωνές και του είπε ότι θα πάει στο πάρτι μόνη της με τα παιδιά. Την είχε πιάσει άγχος ότι θα έχανε την κράτηση, αφού είχε ήδη αργήσει 20 λεπτά.

Κατάφερε να ειδοποιήσει το εστιατόριο και την καθησύχασαν ότι θα της κρατούσαν το τραπέζι. Φτάνοντας στο εστιατόριο, ο σύζυγός της ήταν άφαντος. Η βραδιά προχωρούσε και εκείνος δεν έδωσε κανένα σημάδι ζωής. Αργότερα, όταν επέστρεψαν στο σπίτι, ήταν έξαλλος μαζί της.

«Τού είπα ότι με έχει κουράσει να πρέπει να τον περιμένω συνέχεια και το ότι δεν σέβεται τον χρόνο μου αλλά και τον χρόνο των άλλων που τον περίμεναν στο εστιατόριο», εξήγησε η γυναίκα.

“Μήπως ήμουν υπερβολική;”

«Ο πατέρας μου συμφώνησε με την απόφασή μου να τον αφήσω στο σπίτι, αλλά τα παιδιά μου στεναχωρήθηκαν που έλειπε από το πάρτι των γενεθλίων μου» σημειώνει. Έμεινε με την απορία αν ήταν κακία από μέρους της ν’ αφήσει τον άντρα της στο σπίτι επειδή δεν είχε ετοιμαστεί. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ