Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βοηθήσετε την γυναίκα να βρει το κρυμμένο κλειδί μέσα σε 6 δευτερόλεπτα;

Άλλη μια οπτική ψευδαίσθηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει στόχο να σας μπερδέψει. Εξάλλου, αυτή είναι και η ουσία των οπτικών ψευδαισθήσεων, να ξεγελούν τα μάτια σας και να παίζουν κόλπα με το ανθρώπινο μυαλό.

Οπτική ψευδαίσθηση: Βρείτε το πάντα ανάμεσα στους ελέφαντες μέσα σε 7 δευτερόλεπτα

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις, εκτός από εξαιρετικός τρόπος για να τεστάρετε την παρατηρητικότητά σας, αποτελεί και έναν τρόπο ψυχαγωγίας. Επίσης, η τακτική εξάσκηση σε οπτικές ψευδαισθήσεις μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την προσοχή σας.

Σε αυτή την εικόνα καλείστε να βοηθήσετε την γυναίκα να βρει ένα κλειδί που είναι κάπου κρυμμένο. Έχετε μόνο 6 δευτερόλεπτα.

Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο το 1% μπορεί να βρει την πεταλούδα μέσα σε 12 δευτερόλεπτα

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία φαίνεται μια γυναίκα να περιμένει έξω από την πόρτα. Ψάχνει το κλειδί για να την ανοίξει, αλλά δεν μπορεί να το βρει. Πρέπει να το βρείτε εσείς.

οπτική ψευδαίσθηση
Source: Bright Side

Έχετε εντοπίσει το κλειδί; Όχι; Δείτε προσεκτικά την εικόνα και ελέγξτε όλες τις περιοχές για να δείτε εάν μπορείτε να το εντοπίσετε. Απομένουν λίγα δευτερόλεπτα…

Ακολουθεί spoiler για την οπτική ψευδαίσθηση

Ο χρόνος τελείωσε.  Όσοι μπόρεσαν να εντοπίσουν το κλειδί αξίζουν συγχαρητήρια. Όσοι δεν τα καταφέρατε, δείτε παρακάτω τη λύση.

Το κλειδί μπορεί να εντοπιστεί στην δεξιά πλευρά της εικόνας. Κρέμεται από το φαναράκι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ