Η Katharine McPhee προσδοκά σε ακόμη ένα παιδί από τον David Foster – ΒΙΝΤΕΟΡΑΜΑ

Η πανέμορφη Katharine McPhee, 38 ετών σήμερα, γεννημένη στο Λος Άντζελες, είναι πολύ καλή τραγουδίστρια, που ξεπετάχτηκε από την 5η περίοδο του American Idol το 2006. Η μητέρα της είναι καθηγήτρια φωνητικής. Έβγαλε τον πρώτο της δίσκος την αμέσως επόμενη χρονιά.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Μετά από έναν αποτυχημένο γάμο, το καλοκαίρι του 2018, συνδέθηκε με τον Καναδό πολυβραβευμένο συνθέτη, ενορχηστρωτή και εξαίρετο παραγωγό δίσκων, τον 73χρονο David Foster, με τον οποίον παντρεύτηκε την επόμενη χρονιά στο Λονδίνο. Το 2021 έφεραν στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι.

Τώρα η McPhee δηλώνει ότι θα ήθελε ακόμη ένα παιδάκι από τον σύζυγό της. Την δήλωση αυτή την έκανε πρόσφατα στο “The Jennifer Hudson Show”.

Ο David Foster ξεκίνησε την απίστευτη καριέρα του το 1971, έκτοτε έχει γράψει πολλές και μεγάλες επιτυχίες και έχει κάνει την παραγωγή σε πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες. Ανάμεσά τους οι: Andrea Bocelli, Ringo Starr, Neil Sedaka, George Harrison, Lynyrd Skynyrd, Rod Stewart, Dolly Parton, Daryl Hall & John Oates, Olivia Newton-John, Michael Jackson, Earth, Wind & Fire, Aretha Franklin, Chaka Khan, Herbie Hancock, Neil Diamond, Donna Summer, Chicago, Kenny Rogers, Stevie Nicks, Lionel Richie, Dionne Warwick, Paul McCartney, The Bodyguard: Original Soundtrack Album – Whitney Houston/various artists, Michael Bolton, Céline Dion, Madonna, Barbra Streisand, Mariah Carey, Michael Bublé, Josh Groban, Bryan Adams, Diana Krall και άλλοι. Έχει στο ενεργητικό του 47 υποψηφιότητες για βραβείο Grammy, από τις οποίες έχει κερδίσει 16.

Εκτός όμως από τα τραγούδια, ο Foster τα πάει πολύ καλά και με τις γυναίκες και τα παιδιά. Έχει παντρευτεί 5 φορές, έχει 5 κόρες, έναν γιό και 7 εγγόνια και η Katharine McPhee τώρα προαναγγέλλει και ένα ακόμη παιδάκι.

Την πρώτη του κόρη την απέκτησε εκτός γάμου όταν ήταν 20 ετών. Στη συνέχεια παντρεύτηκε την τραγουδίστρια B.J. Cook, με την οποία απέκτησε μία ακόμη κόρη. Με την δεύτερη σύζυγο, ο γάμος κράτησε 4 χρόνια, αλλά μαζί της απέκτησε τρεις κόρες.

Η τρίτη του σύζυγος ήταν η Linda Thompson, το πιο διάσημο πάλαι ποτέ κορίτσι του Elvis Presley, εκτός από την γυναίκα του Priscilla Presley. Η Linda Thompson ενδιάμεσα στον Elvis Presley και τον David Foster, είχε παντρευτεί τον ολυμπιονίκη του δεκάθλου Bruce Jenner, ο οποίος ενώ ήταν παντρεμένος με την Kris Kardashian, άλλαξε φύλο και έγινε Caitlyn Jenner.

Ο David Foster μαζί με την Linda Thompson απετέλεσαν ένα συνθετικό ντουέτο και έγραψαν μαζί τραγούδια, μεταξύ των οποίων και την μεγάλη επιτυχία “I Have Nothing” με την Whitney Houston, που ακουγόταν στο σάουντρακ της ταινίας “The Bodyguard”. Με την Linda ο συνθέτης δεν έκανε παιδιά.

Στη συνέχεια ο Foster παντρεύτηκε την Ολλανδικής καταγωγής Yolanda Hadid και έτσι έγινε πατριός του γνωστού top model Gigi Hadid. Το 2018 παντρεύτηκε την Katharine McPhee, με την οποία απέκτησαν τον γιό Rennie David. Τώρα αναμένεται η συνέχεια…

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή ” ‘Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald “, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

*άρθρο που στον τίτλο του έχει τον όρο “ΒΙΝΤΕΟΡΑΜΑ” σημαίνει ότι συμπεριλαμβάνει λίγο πιο “ψαγμένα” βίντεο αποσπάσματα τραγουδιών, που σε μία εν σειρά ακρόαση, θα μπορούσε να αποτελούν μία ψυχαγωγική μουσική εκπομπή)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ