«Ο φίλος μου με αποκάλεσε χοντρή και τελικά ανταπέδωσα την προσβολή» – Γιατί έγινε έξαλλος ο 27χρονος

Μία γυναίκα αποφάσισε να ανταποδώσει το πικρόχολο σχόλιο του συντρόφου της και τώρα εκείνος είναι έξαλλος μαζί της.

Ο 27χρονος άρχισε να κοροϊδεύει την σύντροφο του επειδή πήρε 13 κιλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Έκανε αρνητικά σχόλια για τις διατροφικές της συνήθειες και το μέγεθός της. Μία ημέρα η γυναίκα αποφάσισε να απαντήσει στο αρνητικό σχόλιο για το βάρος της και του υπέδειξε ότι και εκείνος έχει αρχίσει να χάνει τα μαλλιά του.

Ωστόσο ο 27χρονος είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό το θέμα και πλέον είναι πυρ και μανία με την σύντροφο του. Έτσι η γυναίκα ρώτησε τους χρήστες στο ίντερνετ εάν είχε δίκιο που απάντησε και έθιξε το ζήτημα των μαλλιών.

«Κάναμε μια κόρη πέρυσι και έχω βάλει περίπου 13 κιλά. Τώρα, παρόλο που έχω πάρει κιλά, δεν νομίζω ότι είμαι χοντρή. Τα πόδια μου είναι απλώς κάπως πιο χοντρά», εξήγησε η γυναίκα σε μια ανάρτηση στο Reddit.

Ανέφερε ότι ο πατέρας του μωρού σχολίαζε ότι δεν έχει σταματήσει να τρώει από τότε που έμεινε έγκυος. «Χθες, ετοίμαζα ένα σνακ για την κόρη μας όταν είπε, «Γιατί δεν κάνεις στην άκρη; Δεν βλέπεις ότι είσαι τεράστια», είπε η γυναίκα.

Στην συνέχεια προσπάθησε να μειώσει την αντίδραση της και εξήγησε ότι απλώς μιλούσε για τα οπίσθια της. «Πραγματικά πλήγωσε τα συναισθήματά μου και γι’ αυτό είπα: Τουλάχιστον ένας χοντρός άνθρωπος μπορεί να χάσει βάρος, αλλά τα μαλλιά σου δεν θα ξαναβγούν ποτέ», σημείωσε η γυναίκα.

Γιατί έγινε έξαλλος ο 27χρονος

Επιπλέον τόνισε ότι τα μαλλιά του συντρόφου της μπροστά και στη μέση έχουν αραιώσει πολύ, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 27 ετών. «Είναι πολύ ευαίσθητος για αυτό σε σημείο που δεν θα φύγει από το σπίτι χωρίς καπέλο και θα γυρίσει πίσω αν καταλάβει ότι ξέχασε να το πάρει μαζί του», είπε η γυναίκα.

Και συνέχισε: «Ήταν θυμωμένος μαζί μου από τότε που έκανα το σχόλιο, αλλά ένιωσα ότι αν μπορεί εκείνος να μιλάει για το βάρος μου, τότε μπορώ να μιλήσω για τη γραμμή των μαλλιών του».

Η γυναίκα πρόσθεσε ότι πηγαίνει στο γυμναστήριο, αλλά δυσκολεύεται να βρει χρόνο για προπόνηση. «Το να βρεις χρόνο για να πας στο γυμναστήριο είναι πολύ διαφορετικό για έναν πατέρα από ότι για μια μητέρα. Ναι, ξέρω ότι δύο λάθη δεν κάνουν το σωστό και όταν ηρέμησα, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να το είχα χειριστεί με καλύτερο τρόπο», είπε η γυναίκα.

Οι χρήστες, όμως, επέκριναν τον σύντροφο της για τα σχόλια του και ανέφεραν ότι του άξιζε η προσβολή. «Έκανες μωρό και μετά από αυτό είναι που αποφασίζει να είναι κακότροπος απέναντι σου και στο σώμα που έφερε την κόρη του στον κόσμο; Αυτό είναι εντελώς παράλογο από κάθε άποψη. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις», είπε ένας χρήστης.

«Αν στα χώνει τότε μπορεί να το ανεχτεί. Εκείνη δεν θα το έλεγε ποτέ αυτό αν δεν της έδειχνε συνεχώς ασέβεια», τόνισε ένας άλλος. «Το ξεκίνησε. Το τελείωσες. Μη ζητάς συγγνώμη. Τα συναισθήματά του δεν είναι πιο σημαντικά από τα δικά σου», πρόσθεσε ένας τρίτος.

Κάποιοι θεώρησαν ότι η γυναίκα με το σχόλιο της ξεπέρασε τα όρια και άλλοι ανέφεραν ότι και οι δύο σύντροφοι φταίνε για την κατάσταση και τα άσχημα σχόλια τους. «Ακούγεστε σαν τοξικό ζευγάρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί παίζεις αυτό το παιχνίδι», απάντησε ένας χρήστης. «Κανείς από τους δύο σας δεν φέρεται καλά στον άλλον. Αντί να του επιτεθείς του μίλησε στην πραγματικότητα για το πώς σε κάνει να αισθάνεσαι;», σχολίασε ένας άλλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ