Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Βίκυς Κάβουρα, έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα (16/1) μέσα από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μεταξύ άλλων, είπε: «Το κορίτσι μας είναι πέντε μηνών και είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Έχει κάνει τον πρώτο κύκλο εξετάσεων, που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, και γι’ αυτό μπορούμε να το πούμε. Ξέρει και το φύλο, αλλά δεν το λέει προς το παρόν και καλά κάνει. Είναι πολύ αγαπημένοι με τον Γιώργο».

Ακόμα η παρουσιάστρια, ανέφερε: «Της λέω «Θα έχουμε γάμο;» και μου είπε «Εγώ θέλω να βάλω νυφικό και να το ζήσω, αλλά όταν γίνω όπως πριν». Να πούμε ότι ο Γιώργος έχει ήδη ένα παιδάκι από τον προηγούμενο γάμο του. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ένας πολύ στοργικός και καλός μπαμπάς και με το καλό να μεγαλώσει η οικογένειά τους, να αποκτήσουν το παιδάκι τους, να είναι καλά, να είναι γερό, να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους και να είναι ευτυχισμένοι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ