Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Η συγκατοίκηση είναι μόνο η αρχή

Ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα ζουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη, με τον έρωτά τους να δυναμώνει και το περιβάλλον τους να κάνει λόγο για επισημοποίηση μέσα στο 2024.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Όλο και πιο στέρεες βάσεις φαίνεται να μπαίνουν στη σχέση της ηθοποιού Βίκυς Κάβουρα και του διεθνούς ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζαβέλλα. Το ζευγάρι ζει έναν δυνατό έρωτα, που για πολλούς οδεύει ολοταχώς προς επισημοποίηση. Προς το παρόν, και οι δύο τηρούν σιγή ιχθύος, ωστόσο εκείνο που συζητείται έντονα στις κοινές παρέες τους είναι ότι η απόφαση να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο είναι ειλημμένη. Γι’ αυτό και κάθε φορά που κάποιος τους ρωτά αν θα δούμε γάμο μέσα στο 2024, εκείνοι χαμογελούν συγκαταβατικά, χωρίς να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν το ενδεχόμενο.

Τόσο η Βίκυ όσο και ο Γιώργος έχουν γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου. Πολλές φορές έχουμε δει την ηθοποιό είτε με τον αδελφό είτε με τη μητέρα του συντρόφου της να είναι μαζί στο γήπεδο για τους αγώνες του ποδοσφαιριστή. Αλλά και εκείνος πηγαίνει να χειροκροτήσει την αγαπημένη του στην παράσταση «Άνδρες με τα όλα τους» στο θέατρο «Βέμπο». Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι. Αγαπούν τα ταξίδια, αλλά και τη ζεστασιά του σπιτιού τους, όπου επιλέγουν συχνά να παρακολουθoύν ταινίες αγκαλιασμένοι. Εδώ και λίγους μήνες μένουν κάτω από την ίδια στέγη και η απόφασή τους να συγκατοικήσουν αποδείχθηκε ότι ήταν σωστή. Ο Γ. Τζαβέλλας ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την Εθνική Ελλάδας, αλλά συνεχίζει την αγωνιστική δράση του στον Ατρόμητο, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που υπέθεσαν ότι αποδεσμεύεται από τις διεθνείς υποχρεώσεις του επειδή προγραμματίζει τον γάμο του. Πριν από λίγες ημέρες, η Β. Κάβουρα ευχήθηκε δημόσια στον σύντροφό της για τα γενέθλιά του, αναρτώντας μια φωτογραφία τους από τις εξωτικές Μαλδίβες με τη λεζάντα «Χρόνια πολλά, αγάπη μου».

Η γνωστή ηθοποιός συνηθίζει επίσης να σχολιάζει τις αναρτήσεις του, εκφράζοντας τον θαυμασμό της για εκείνον. Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τον Μάιο, ενώ επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Έκτοτε μοιράζονται πολλές στιγμές τους στα social media. Τώρα που ο ποδοσφαιριστής αποσύρθηκε από την Εθνική, θα έχουν την ευκαιρία να μοιράζονται περισσότερο χρόνο μαζί, προκειμένου να σχεδιάσουν το κοινό μέλλον που ονειρεύονται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ