Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Δυναμώνει το ειδύλλιο

Πρωταθλητής με την ομάδα της ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας και από το πλευρό του δεν έλειπαν η σύντροφός του, Βίκυ Κάβουρα, η μητέρα της και η μητέρα του ποδοσφαιριστή.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Mε τις γυναίκες της ζωής του γιόρτασε την κατάκτηση του πρώτoυ πρωταθλήματος στην καριέρα του ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλλας. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας ανέβηκε στο βάθρο του πρωταθλητή για πρώτη φορά και φαίνεται ότι η σύντροφός του, Βίκυ Κάβουρα, είναι το γούρι του. Μάλιστα, εκτός από την οικογένεια και τον γιο του, αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του στη σύντροφό του.

Οι οικογένειές τους έχουν γνωριστεί, ενώ οι μητέρες και των δύο χειροκρότησαν τον ποδοσφαιριστή από τις VIP θέσεις του γηπέδου της ΑΕΚ, «Αγιά Σοφιά ΟΠΑΠ Αρένα». Η παρουσία των δύο γυναικών, μάλιστα, ίσως να δηλώνει ένα ακόμη βήμα προς την επισημοποίηση της σχέσης, αφού τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και η ηθοποιός δεν συνηθίζουν να δημοσιοποιούν προσωπικά και οικογενειακά ενσταντανέ.

Αμέσως μετά την απονομή του τίτλου του πρωταθλήματος, το ζευγάρι γιόρτασε τα επινίκια σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς. Το ξεφάντωμα και ο λουλουδοπόλεμος διήρκεσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και μαζί με τους παίκτες της ΑΕΚ διασκέδασαν συγγενείς και φίλοι των «κιτρινόμαυρων».

Κοινά ενδιαφέροντα

Η σχέση του Γιώργου και της Βίκυς οδεύει από το καλό στο καλύτερο, ενώ μοιράζονται πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Αν και δεν είναι πολύ γνωστό, ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι και ηθοποιός, αφού έχει αποφοιτήσει από τη δραματική σχολή Αθηνών, αλλά, προς το παρόν, τον έχουν κερδίσει τα γήπεδα. Στις 30 Ιουνίου του 2021 ο Γ. Τζαβέλλας επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της ΑΕΚ, βάζοντας την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση. Πριν ανήκε στο ρόστερ της τουρκικής Αλανιασπόρ. Ο ποδοσφαιριστής έχει έναν πεντάχρονο γιο, τον Δημήτρη, από τον προηγούμενο γάμο του με τη Μις Ελλάς 2012, Αθηνά Πικράκη. Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι και η μητέρα του ποδοσφαιριστή, Ματθίλδη Μαρνέρη, ασχολήθηκε ενεργά με το ποδόσφαιρο, καθώς από το 2013 και για κάποια χρόνια ήταν πρόεδρος της Δόξας Βύρωνα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Γ. Τζαβέλλας. Η ίδια είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για τον γιο της και δεν σταματά ποτέ να τον στηρίζει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ