Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Γιώργο Τζαβέλλα και η τρυφερή αφιέρωση

Η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιώργος Τζαβέλλας ζουν στιγμές ευτυχίας.

Κάβουρα – Τζαβέλλας: Η μεγαλύτερη θαυμάστριά του

O έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Βίκυς Κάβουρα, η οποία με αφορμή την ονομαστική γιορτή του ποδοσφαιριστή δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram.

«Χρόνια πολλά Γιώργο, Γεωργία! Χρόνια πολλά Θωμά! Χρόνια πολλά σε σένα που είσαι για μένα φως και αγάπη».

Βίκυ Κάβουρα: Έπεσε θύμα του ασφαλιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος – «Ήταν σε άθλια κατάσταση, τρόμαξα»

Ο Γ. Τζαβέλλας και η Β. Κάβουρα ήρθαν κοντά το περασμένο φθινόπωρο, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στη Γλυφάδα. Τον περασμένο Νοέμβριο, όπως είχε αποκαλύψει η Realnews, είχαν σχεδιάσει με απόλυτη μυστικότητα την πρώτη τους απόδραση εκτός Ελλάδας, ταξιδεύοντας στην Αυστρία μαζί με τον φίλο του ποδοσφαιριστή Τάσο Μπακασέτα και τη σύντροφό του Λία Αβραάμ.

Η Β. Κάβουρα έχει δει πολλές φορές την προσωπική της ζωή πρωτοσέλιδο, κάτι που την έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Γι’ αυτό δεν επιθυμεί πλέον να μιλά για τα προσωπικά της. Διακριτικά απέναντι στη δημοσιότητα κινείται και ο Γ. Τζαβέλλας. Το περασμένο καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής απασχόλησε τα ΜΜΕ μετά τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του Αθηνά Πικράκη. Είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2018 και δύο μήνες αργότερα ήρθε στη ζωή ο γιος τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ