Ο γιγάντιος δράκος της Disneyland παίρνει φωτιά κατά τη διάρκεια σόου

Ένας animatronic δράκος ύψους 13 μέτρων έπιασε φωτιά και ανάγκασε τους θεατές να φύγουν από ένα δημοφιλές σόου στη Disneyland το βράδυ του Σαββάτου.

Η φωτιά ξεκίνησε στο θεματικό πάρκο «Fantasmic!» στο αξιοθέατο του νησιού Tom Sawyer. Πολλά βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαθανάτισαν το κεφάλι του Maleficent Dragon να τυλίγεται στις φλόγες στη μέση της παράστασης.


Ένας πυκνός μαύρος καπνός φάνηκε να υψώνεται από την τοποθεσία κατά μήκος του θεματικού πάρκου 100 στρεμμάτων.


Το σόου διακόπηκε απότομα καθώς οι καλεσμένοι και τα μέλη του καστ της Disneyland απομακρύνθηκαν εσπευσμένα από τη σκηνή καθώς το προσωπικό έκτακτης ανάγκης έσβησε τη φωτιά, η οποία φάνηκε να απλώνεται στο σώμα του γιγάντιου δράκου.

«Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, αυτή η παράσταση του «Fantasmic!» δεν μπορεί να συνεχιστεί» αναφέρεται σε μια ανακοίνωση στους παρευρισκόμενους στο πάρκο. “Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκλήθηκε”.


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Anaheim ανταποκρίθηκε στην πυρκαγιά και δεν ανέφερε τραυματισμούς, σύμφωνα με το ABC 7. Η περιοχή γύρω από το Frontierland ήταν αποκλεισμένη, με το υπόλοιπο πάρκο να παραμένει ανοιχτό, είπε ένας μάρτυρας στο πρακτορείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ