Αναγνωρίζετε το μωράκι της φωτογραφίας; – Eίναι ηθοποιός και παρουσιάστρια στην ΕΡΤ

Το μωράκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία, μεγαλώνοντας σπούδασε δημοσιογραφία και υποκριτική. Πλέον είναι μία ιδιαίτερα αγαπητή ηθοποιός, αλλά και παρουσιάστρια. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί σε γνωστή ελληνική σειρά, ενώ παρουσιάζει και εκπομπή στην τηλεόραση.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Τζένη Θεωνά
Πηγή: Instagram/jennytheona

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Τζένη Θεωνά στην παιδική της ηλικία!

Τζένη Θεωνά

Η Τζένη Θεωνά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακόμα, έχει σπουδάσει και υποκριτική.

Μιλώντας για τον χαρακτήρα της, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, έχει πει: «Δεν είμαι φιλόδοξη, αλλά μεγαλώνοντας ή επειδή καταπιέστηκα ή επειδή είναι ο χαρακτήρας μου, είμαι πιο ταπεινή, πιο ήρεμη. Δεν έχω την ψευδαίσθηση του θριάμβου. Έχω περάσει πολλά χρόνια το εσωτερικό μου αυτομαστίγωμα. Το κεφάλι μου έλεγε “δεν είσαι καλή”. Νιώθω ότι είμαι σε καλό σημείο, σε σχέση με δύο χρόνια πριν, που είχαν γίνει πολλές αλλαγές κι είχα ζοριστεί πολύ. Πλέον, επιβραβεύω τον εαυτό μου και νιώθω πιο ήρεμη κι ήσυχη από ποτέ. Μεγαλώνω, ωριμάζω και βλέπω αποτέλεσμα και στη σχέση μου με το παιδί. Όσο είναι ήρεμος και χαρούμενος και υγιής ψυχικά, είμαι πολύ ευτυχισμένη».

Ως ηθοποιός δούλεψε αρχικά στην μεγάλη οθόνη. Συγκεκριμένα, το 2003 εμφανίστηκε στην ταινία του Νίκου Περάκη «Η Λίζα και όλοι οι άλλοι», ενώ την ίδια χρονιά συμμετείχε στο βασικό καστ της ταινία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου «Οξυγόνο». Κατά την διάρκεια της καριέρας της ως ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε αρκετές ταινίες, μεταξύ αυτών: «Ψυχραιμία», «Ο θάνατος που ονειρεύτηκα», «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά», «Ακάλυπτος» και «Success Story».

Σημαντική είναι και η παρουσία της στην τηλεόραση. Στην τηλεόραση έπαιξε πρώτη φορά ως ηθοποιός στην σειρά «Τυφλόμυγα», το 2006. Μεταξύ άλλων, έχει λάβει μέρος στις σειρές: «Ποιος μας πιάνει», «Ο 3ος Νόμος», «Με λένε Βαγγέλη», «Πίσω στο Σπίτι» και «Τα καλύτερά μας Χρόνια».

Φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι». Μιλώντας για τον ρόλο της στην σειρά, στην συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, είχε αναφέρει: «Το σενάριο του Σκαραγκά είναι είναι ένα καινούργιο σύμπαν. Στην αρχή, έχοντας βγει από “Τα καλύτερά μας χρόνια” που είναι τόσο διαφορετική η ατμόσφαιρα, τα θέματα, οι θερμοκρασίες, ήταν άλλο λογισμικό για μένα. Είμαι μία άλλη κοπέλα στη σειρά, ήταν ζητούμενο όλων μας».

Επίσης η Τζένη Θεωνά έχει εργαστεί στην τηλεόραση και ως παρουσιάστρια. Τη σεζόν 2004-2005 παρουσίασε μαζί με τον Αντώνη Καφετζόπουλο την εκπομπή «Εύρηκα» στο Mega. Το 2011 παρουσίασε την εκπομπή «Art@Ert» στην ΕΡΤ1, ενώ τη σεζόν 2015-2016 συμμετείχε στην εκπομπή «Joy is inside you» του Ant1 παρουσιάζοντας τη στήλη με θέμα τα κατοικίδια.

Από το 2022 παρουσιάζει την εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ2. Αναφερόμενη στην εκπομπή, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, είχε πει: «Έχω περισσότερο άγχος να θέτω ερωτήσεις στην εκπομπή πάρα να τις δέχομαι στις συνεντεύξεις μου. Πάντα λέω στους συνεντευξιαζόμενους πως ό,τι δεν θέλουν να ακουστεί θα κοπεί στο μοντάζ. Τα θέματα σχέσεων και εγκυμοσύνης είναι αυτά που μπορούν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια μια συνέντευξης».

Από το 2014 βρίσκεται σε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη. Στις 6 Απριλίου του 2019 το ζευγάρι υποδέχθηκε τον γιο του Αρίωνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Theona (@jennytheona)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Theona (@jennytheona)

«Όταν ανακοίνωσα στον Δήμο Αναστασιάδη ότι είμαι έγκυος μου είπε να του στείλω φωτογραφία να δει τι έχει αλλάξει πάνω μου. Ο Δήμος είναι μπαμπάς-παιδί, είναι κοντά στο παιδί ως παιδί ο ίδιος. Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι θα γίνω μαμά ήμουν φοβέρα ήρεμη, χαρούμενη και ευτυχισμένη. Ήταν ένα μικρό σοκ όταν γέννησα, ένιωθα ότι κάτι μου λείπει», είχε εξηγήσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

«Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο, είτε είναι δυο μπαμπάδες είτε δυο μαμάδες», είχε προσθέσει.

Την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, την είχε ανεβάσει η ίδια η Τζένη Θεωνά στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram στις 21 Νοεμβρίου του 2018. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έχει γράψει: «Ένα αγαπημένο πρόσωπο κοιτούσα τότε. Το ίδιο που τώρα μου δείχνει την φωτογραφία. Το ίδιο που θ’ αναζητάω ΠΑΝΤΑ. Πριν απ’ όλα, σε τούτη την ζωή, είμαι η κόρη σου. Πριν απ’ όλα σ’ αγαπώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Theona (@jennytheona)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ