Νέα συλλογή βινυλίων από τον Eric Clapton

Κυκλοφόρησε πρόσφατα μία νέα συλλογή, ένα κουτί (box) για τους φίλους του βινυλίου, το οποίο έχει τίτλο «The Complete Reprise Studio Albums Vol.2» από τον Eric Clapton. Η συλλογή αποτελείται από 10 δίσκους βινυλίου, εκ των οποίων τα πέντε είναι remastered εκδόσεις των άλμπουμς που είχε βγάλει ο Clapton την περίοδο 2001-10.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Οι εν λόγω δίσκοι είναι οι εξής: «Reptile» (2001), «Me & Mr. Johnson» (2004), «Sessions For Robert J» (2004), «Back Home» (2005) και «Clapton» (2010).

Όλοι οι τίτλοι βγαίνουν σε διπλό άλμπουμ βινυλίου (με πιο αραιή χάραξη) και σε βινύλιο 180 γραμμαρίων για καλύτερη ακουστική ποιότητα κατά την αναπαραγωγή.

Στη συλλογή συμπεριλαμβάνεται και το κομμάτι «You Better Watch Yourself».

eric clapton eric clapton

Ας σημειωθεί ότι ο Eric Clapton ετοιμάζεται να δώσει κάποιες συναυλίες στο κλειστό γήπεδο Nippon Budokan του Τόκιο της Ιαπωνίας.

eric clapton

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή ” ‘Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald “, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ