Ντάνι Άλβες: Στην φυλακή για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης

Το δικαστήριο αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του Ντάνι Άλβες χωρίς εγγύηση, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

Η Εισαγγελία ζήτησε σήμερα 20 Ιανουαρίου την φυλάκιση και χωρίς εγγύηση του 39χρονου Βραζιλιάνου πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, μετά τη σύλληψή του από την ισπανική αστυνομία σήμερα το πρωί, για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου.

Μετά από αίτημα της Εισαγγελίας, στο οποίο προστέθηκε η ιδιωτική δίωξη που ασκεί ο καταγγέλλων, ο ανακριτής πρέπει να αποφασίσει εάν θα διατάξει την είσοδο στη φυλακή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος συνελήφθη μετά την άφιξή του από το Μεξικό, όπου διαμένει, και έχει συμβόλαιο με την Πούμας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η marca, ο ανακριτής έκανε δεκτό το αίτημα της Εισαγγελίας και της ιδιωτικής δίωξης που άσκησε ο καταγγέλλων και έστειλε τον Ντάνι Άλβες στη φυλακή.

Η καταγγέλλουσα, η οποία βρισκόταν με μερικούς φίλους σε πάρτι στο νυχτερινό κέντρο Sutton της καταλανικής πρωτεύουσας, είπε στην αστυνομία ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής την άγγιξε κάτω από τα εσώρουχά της, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Συνοδευόμενη από φίλους της, η γυναίκα κατήγγειλε τι είχε συμβεί στο προσωπικό ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου, το οποίο ενεργοποίησε το σχετικό πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις και ειδοποίησε την αστυνομία.

Το περιβάλλον του Ντάνι Άλβες διέψευσε τα γεγονότα στην εφημερίδα ABC, επιβεβαιώνοντας ότι βρισκόταν στο Σάτον «για μικρό χρονικό διάστημα» και σημειώνοντας ότι «δεν έγινε τίποτα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ