Lapsha: Ο σκύλος με την τεράστια… μύτη κατακτά τα social media

Το ρεκόρ της Lapsha, ενός τρυφερού και φιλικού καναδικού θηλυκού σκύλου Borzoi, είναι αναμφισβήτητα πρωτότυπο: έχει τη μεγαλύτερη μύτη στον κόσμο, 30 εκατοστά. Ένα εντυπωσιακό μέγεθος για έναν τετράποδο φίλο, που εκτός των άλλων κάνει όλη τη μουσούδα της δύστροπη και ιδιαίτερη.

Όμως, έχει μια στρατιά θαυμαστών από όλο τον κόσμο, χάρη πάνω απ’ όλα στον λογαριασμό της στο Instagram. Είναι λοιπόν αναπόφευκτο οι φωτογραφίες και τα βίντεο να έχουν γίνει viral με την πάροδο του χρόνου. Οι ακόλουθοί του είναι ήδη πάνω από 110 χιλιάδες.

Παρόλο που δεν κατέχει επίσημα τον παγκόσμιο τίτλο στα Ρεκόρ Γκίνες, οι ιδιοκτήτες της υποστηρίζουν ότι έχει ό,τι χρειάζεται, μόλις ξεκινήσουν οι αιτήσεις και η διαδικασία, για να κατακτήσει το ρεκόρ. Κάτοχος του ρεκόρ για τη μακρύτερη μύτη είναι μια άλλη σκυλίτσα της ίδιας ράτσας, η Έρις, της οποίας η μουσούδα είναι λίγο πάνω από 22 εκατοστά.

Lapsha

Σε μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ιδιοκτήτες της Lapsha έγραψαν: «Είναι σημαντικό ο σκύλος μας να ξεκουράζεται ακουμπώντας τη μεγάλη του μύτη σε μια άνετη επιφάνεια όπως μαξιλάρια, κουβέρτες, κρεβάτια, ανθρώπους και καναπέδες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lapsha (@loopsnoot)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ