«Η σύζυγος μου κοιμάται με όποιον έχει σφυγμό» – 37χρονος ετοιμάζεται να διαλύσει τον γάμο του

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον γάμο του και τις απιστίες της συζύγου του εξομολογήθηκε ένας 37χρονος άνδρας από την Βρετανία.

«Έχω μια σχέση αγάπης/μίσους με τη σύζυγό μου επειδή ψάχνει συνεχώς για τον επόμενο ερωτικό της σύντροφο. Ποτέ δεν έκρυψε το γεγονός ότι έχει υψηλή λίμπιντο. Είναι ένα από τα πράγματα που αγαπώ σε αυτήν», ανέφερε στην στήλη συμβουλών της εφημερίδας The Sun ο άνδρας.

Και συνέχισε: «Πριν αποκτήσουμε παιδιά, απολαύσαμε μερικά τρίο (…) αλλά μόλις έμεινε έγκυος τα πράγματα άλλαξαν για μένα. Δεν ήθελα να βλέπω τη μητέρα του παιδιού μου να πηδ…ει άλλους ανθρώπους».

Ο άνδρας είναι σε σχέση με την 35χρονη σύζυγο του εδώ και 10 χρόνια και το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά. «Ξέρω ότι η γυναίκα μου με έχει απατήσει με άλλους άντρες και πρόσφατα την έπιασα να ερωτοτροπεί με μια φίλη της. Αισθάνομαι ότι οποιοσδήποτε έχει σφυγμό θεωρείται υποψήφιος γι’ αυτήν», τόνισε ο 37χρονος.

«Φιλιόταν με δύο διαφορετικούς άνδρες την ίδια νύχτα»

Όσο εκείνος βρίσκεται σε επαγγελματικά ταξίδια η 35χρονη καλεί φίλους στο σπίτι με την δικαιολογία ότι χρειάζεται «λίγη ενήλικη παρέα αφού τα παιδιά έχουν πάει για ύπνο».

«Αρχικά, νόμιζα ότι απλώς έλεγαν τα νέα τους αλλά τώρα ξέρω ότι έκανε σεξ μαζί τους. Υποψιάστηκα ότι δεν ήταν πιστή όταν την είδα να είναι μαρκαρισμένη σε φωτογραφίες στο Facebook όπου φαινόταν πολύ άνετη με ανθρώπους σε νυχτερινές εξόδους», σημείωσε ο 37χρονος.

«Ένας φίλος μου είπε ότι την είχε δει να φιλιέται με δύο διαφορετικούς άντρες την ίδια νύχτα. Την περασμένη Παρασκευή είχε φιλοξενήσει μια φίλη της. Όταν επέστρεψα νωρίς, ήταν τόσο αναψοκοκκινισμένη, που ήταν σαφές ότι τις είχα διακόψει στον καναπέ», αποκάλυψε ο άνδρας.

Τέλος σχολίασε ότι πλέον νιώθει ανόητος και δεν ξέρει αν πρέπει να φύγει από το σπίτι ή να μείνει σε αυτόν τον γάμο μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά του. «Συνειδητοποίησα ότι την απατάει συνεχώς και νιώθω σαν ένας μεγάλος ανόητος που δεν το είδα. Να το ανεχτώ και να περιμένω μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά ή να φύγω τώρα; Γιατί δεν είμαι αρκετός;», αναρωτήθηκε ο 37χρονος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ