Κοιμήθηκε με τον σύζυγο της αδελφής της – «Νιώθω άσχημα, αλλά εν μέρει φταίει αυτή, θα έπρεπε να ήξερε ότι ο γάμος της είχε προβλήματα»

Μολονότι έκανε την αδελφή της να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της, μια γυναίκα είπε ότι δεν πιστεύει ότι όλη η ευθύνη βαραίνει εκείνη. Ενώ μπορεί να κοιμήθηκε με τον κουνιάδο της, υποστηρίζει ότι εν μέρει έφταιγε και η αδελφή της.

Ο ανώνυμος Redditor μοιράστηκε την ιστορία σε μια ανάρτηση. Η 29χρονη εξήγησε ότι βρέθηκε σε μια «περίπλοκη» και «δύσκολη» κατάσταση με τη μεγαλύτερη αδελφή της, αφού την έπιασαν να κοιμάται με τον κουνιάδο της.

«Πιστεύω ειλικρινά ότι δεν φταίω μόνο εγώ για το αποτέλεσμα και χρειάζομαι μια αμερόληπτη κρίση για το αν είμαι η μ@@@η σε αυτό το σενάριο», έγραψε.

Εξήγησε ότι πριν κάνει την πράξη, παρατήρησε κάποια «αμφισβητήσιμη συμπεριφορά» από τον κουνιάδο της.

«Αισθανόμενη ανησυχία για την ευημερία της αδελφής μου, αποφάσισα να αντιμετωπίσω το θέμα μαζί της. Ωστόσο, απέρριψε τις ανησυχίες μου, αφήνοντάς με αβέβαιη για το πώς να προχωρήσω”, περιέγραψε.

Η αδελφή της, που είναι αεροσυνοδός, της είχε ζητήσει να κάνει παρέα στον πρόσφατα απολυθέντα σύζυγό της όσο έλειπε για δουλειά.

«Με εμπιστεύτηκε και δεν πίστευε τις προειδοποιήσεις που της έδωσα πριν για τη συμπεριφορά του απέναντί ​​μου, αλλά το είδα ως μια ευκαιρία να υποστηρίξω τον γάμο τους και να τους βοηθήσω να ξαναχτίσουν τη σχέση τους. Δυστυχώς, καθώς περνούσαμε περισσότερο χρόνο μαζί, ο δεσμός μας βάθυνε και τελικά περάσαμε μια γραμμή που δεν έπρεπε ποτέ να είχε ξεπεραστεί» πρόσθεσε.

Μετά από μερικά ποτά, ο κουνιάδος της της εκμυστηρεύτηκε τα δεινά του γάμου του.

«Το ένα οδήγησε στο άλλο και κάναμε το αδιανόητο. Ξύπνησα συνειδητοποιώντας τη φύση αυτού που έκανα και αμέσως συνειδητοποίησα τι κάναμε. Ήμασταν και οι δύο τόσο μεθυσμένοι που ανόητα καταλήξαμε να κοιμηθούμε μαζί. Ξύπνησα από την αδελφή μου να ουρλιάζει και να μας χτυπάει και τους δύο φωνάζοντας “Πώς μπορέσατε να μου το κάνετε αυτό; Είμαστε αδελφές και σε εμπιστεύτηκα!».

Από το περιστατικό και έπειτα, η αδελφή της αρνείται να της μιλήσει και οι γονείς της έχουν πάρει το μέρος της αδελφής της.

Δεν είμαι η μόνη υπεύθυνη για την κατάρρευση του γάμου τους

Αν και νιώθει «ένα αίσθημα ενοχής και τύψεων» και παρόλο που οι γονείς της πιστεύουν ότι «έχει παραβιάσει κάθε οικογενειακό ηθικό φραγμό», πιστεύει ότι υπάρχουν δύο πλευρές σε κάθε ιστορία.

«Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν εδώ και δεν είμαι η μόνη υπεύθυνη για την κατάρρευση του γάμου τους», είπε.

«Ενώ αναγνωρίζω το λάθος μου, αναρωτιέμαι επίσης γιατί η αδελφή μου απέτυχε να αντιμετωπίσει τα ζητήματα στη σχέση της και γιατί άφησε τον σύζυγό της στη φροντίδα μου χωρίς να θέσει ξεκάθαρα όρια».

Οι άνθρωποι στα σχόλια θεώρησαν ότι η επιχειρηματολογία της χρειαζόταν λίγη δουλειά.

«Αν είχε αποτύχει, τότε η δουλειά σου ήταν να βοηθήσεις την αδελφή σου να το ξεπεράσει και να την καθοδηγήσεις προς την παροχή συμβουλών ή το διαζύγιο», είπε ένας σχολιαστής.

«Αντίθετα, επέλεξες αυτόν το δρόμο σου και κατέληξες στο κρεβάτι του. Νομίζω ότι είναι κάτι περισσότερο στην ιστορία και μάλλον είχες αισθήματα για εκείνον για λίγο και αυτή η “μεθυσμένη” συμπεριφορά σε έκανε να ενεργήσεις σύμφωνα με αυτό» πρόσθεσε ο χρήστης.

«Κοιμήθηκες με τον άνδρα της αδελφής σου και με κάποιο τρόπο θέλεις να την κατηγορήσεις για αυτό. Χειρότερα από αυτό θέλεις το Reddit να επικυρώσει την τρελή λογική σου», είπε ένας άλλος.

«Ανεξάρτητα από τα θέματα, πρόδωσες την αδελφή σου αποφασίζοντας να κοιμηθείς με τον πρώην πλέον σύζυγό της. Κυριολεκτικά, τι σε ανάγκασε να το κάνεις αυτό και τι σε έκανε να πιστέψεις ότι ήταν καλή ιδέα;» συμφώνησε ένας τρίτος.

Μετά από κάποιο προβληματισμό, η Redditor εξήγησε ότι «μετανιώνει πραγματικά» τη συμπεριφορά της και ότι δεν υπήρχε «καμία δικαιολογία» για αυτό που έκανε.

«Χθες το βράδυ αφού διάβασα τα σχόλια, συγκέντρωσα το θάρρος να ζητήσω συγγνώμη από την αδελφή μου», είπε. «Δυστυχώς, παρά τις ειλικρινείς προσπάθειές μου, όχι μόνο αρνήθηκε να μιλήσει μαζί μου, αλλά και με μπλοκάρει από κάθε μορφή επικοινωνίας».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ